Tone Damli og Markus Foss:

- Jeg kommer til å savne ham veldig

Tone og datteren Billie flytter til Gran Canaria.

FLYTTER FRA KJÆRESTEN: Tone Damli og Markus Foss har kjøpt hus sammen, men Tone skal nå bo sju uker på Gran Canaria. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
FLYTTER FRA KJÆRESTEN: Tone Damli og Markus Foss har kjøpt hus sammen, men Tone skal nå bo sju uker på Gran Canaria. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Om noen dager drar Tone Damli (30) for å spille inn den norske versjonen av realityprogrammet «Love Island». Hun skal være programleder, og har pakket kofferten for å være borte i sju uker.

- Markus skal jobbe store deler av innspillingsperioden, så det blir en liten kabal vi må legge opp, sa hun til Se og Hør tidligere i sommer.

Nå har kabalen blitt lagt, og Tone forteller til TV 2 at samboer Markus Foss (35) blir med de første dagene, men så må han reise hjem for å jobbe i Norge.

- Det blir veldig uvant, og jeg tror jeg kommer til å savne ham veldig. Men jeg har ikke tenkt så mye på det ennå, jeg tar det når det kommer. Han gruer seg mer enn meg, sier Tone til TV-kanalen.

Flytter sydover

Da Se og Hør møtte Tone tidligere i sommer, kunne hun ikke fortelle hvor hun skulle, men forteller nå til TV 2 at innspillingen skal skje på Gran Canaria, nærmere bestemt Las Palmas.

Tone og Markus har datteren Billie (4) sammen. Hun skal bli med mamma til syden, men skal ikke fly rundt beina på Tone mens hun jobber.

- Jeg får hjelp til barnepass mens jeg jobber, og så kommer vi nok til å kose oss masse mens jeg har fri, sier Tone til TV 2.

My sweetheart❤️

A post shared by Tone Damli (@iamtonedamli) on

Tone har tidligere fortalt at moren og søsteren skal bli med for å hjelpe litt.

- Jeg har mange rundt meg som har lyst å komme ned og besøke, så det løser seg helt fint.

- En romantisert utgave

«Love Island» er et nytt konsept i Norge, men det er laget flere realityserier med unge mennesker som «Big Brother» og «Paradise Hotel». Tone ser ikke på det nye programmet som like «skandalefylt».

- Det finnes andre programmer som tar seg av skandalebiten. Vi skal være en romantisert utgave. Det som er ekstra gøy, er at dette skal gå live. Så det er bare å glede seg, forteller hun.

TV 3 kunngjorde i en pressemelding at i «Love Island» kan seerne også være med stemme nye deltakere inn via en app.

- Episodene spilles inn dagen før de sendes på tv, så her er seerne tett på dramatikken og kan følge romansene utvikle seg fra dag til dag, skrev kanalen.

Saken fortsetter nedenfor.

Vis mer Vis mer

At 30-åringen måtte gå flere runder med seg selv, før hun faktisk takket ja, legger hun likevel ikke skjul på. Overfor Se og Hør har sangeren tidligere forklart at hun lenge har hatt et ønske om å tre inn i tv-bransjen.

- Plutselig fikk jeg denne forespørselen her, og jeg var - som jeg er med det meste annet - kjempeskeptisk. Jeg vurderte det fram og tilbake, men etter å ha vært i møter med TV 3, var det bare en tanke som slo meg: «Ja, dette skal jeg gjøre», sa hun og la til:

- Når jeg får et kamera mot ansiktet mitt, så er det noe som skjer inni meg som jeg bare elsker.

Boligtrøbbel

I 2015 kjøpte Tone og Markus det som etter planen skulle bli drømmeboligen, for 9,5 millioner kroner.

Husprosjektet «Villa Solum» i Bærum, har siden mai 2015 ført til mye hodebry for dem.

Saken fortsetter nedenfor.

Tone Damli Aaberge og Markus Foss er på ELLE-sommerfest og intervjues om hvordan det er å pusse opp hus. Vis mer

De kjøpte bærumsvillaen, for å bygge nytt, men ifølge Budstikka hadde ikke paret tillatelse til å rive hele villaen.

I fjor sommer så det ut til at Bærum kommune ikke ville gi artisten og samboeren tilgivelse for å ha revet huset, og vedtok at paret måtte betale et gebyr på 400 000 kroner for ulovlig riving.

- Det er en utrolig frustrerende prosess. Jeg er ganske lei, det har gått to og et halvt år og jeg har fortsatt ikke et sted å bo. Det var ikke den husdrømmen jeg håpet på, men det kan fortsatt bli det, sa sangeren til Se og Hør i januar.

I mai la kjendisparet ut deler av tomten for salg med prisantydning på 7 950 000 kroner.

LES OGSÅ: - Det er noe «nice» med å være singel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer