- Jeg kommer til å oppmuntre henne

Jordan vil støtte datteren dersom hun vil bli nakenmodell...

STØTTER YRKESVALGET: Lille Princess Tiaamii har bare rukket å fylle 2 år, men moren har allerede bestemt seg for å være støttende dersom hun vil bli nakenmodell. Foto: Stella Pictures
STØTTER YRKESVALGET: Lille Princess Tiaamii har bare rukket å fylle 2 år, men moren har allerede bestemt seg for å være støttende dersom hun vil bli nakenmodell. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I forrige uke fikk Katie "Jordan" Price (31) mye skjenn etter at hun offentliggjorde et bilde av datteren Princess Tiaamii (2) med sminke, falske øyenvipper og lip gloss.

Nå innrømmer glamourmodellen i tillegg at hun slett ikke har noe imot at den lille datteren følger i hennes forspor og kaster klærne når hun blir eldre.

- Når Princess er 18 år og ønsker å bli en lettkledd modell, vil jeg oppmuntre henne. Jeg kommer til å si 'Ja, få dem ut for de mannfolka', sier hun til The Sun.


Ifølge den britiske tabloidavisen skal Jordan også ha fortalt venner at hun kommer til å støtte datteren dersom hun ønsker å forstørre puppene eller ta Botox når hun blir eldre.

Kommentarene til puppemodellen har fått eksmannen Peter André til å se rødt. Han ga også uttrykk for sinnet sitt da bildene av eksparets lille datter i sminke dukket opp sist uke.

- Dette er en to år gammel jente med falske øyenvipper, full av sminke, som hele verden kan se... For å være ærlig så er det motbydelig.

Jordan og 90-tallsstjernen gikk i fjor hver sin vei, og hun har allerede rukket å gifte seg på nytt med muskelbunten Alex Reid. Peter André har foreløpig ikke funnet seg noen ny kjæreste.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Dette var ren løgnVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer