- Jeg kommer til å knekke sammen

Linni Meister skal tilbake til sin avdøde mammas røtter på Sri Lanka i nytt NRK-program.

TV-KLAR IGJEN: - Når det kommer til mamma blir alt veldig sterkt for meg. Det skal bli godt å bli bedre kjent med mamma gjennom å få vite mer om bakgrunnen hennes, sier Linni Meister til Seher.no. Foto: Privat
TV-KLAR IGJEN: - Når det kommer til mamma blir alt veldig sterkt for meg. Det skal bli godt å bli bedre kjent med mamma gjennom å få vite mer om bakgrunnen hennes, sier Linni Meister til Seher.no. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Noman Mubashir (37) har denne høsten vært å se i TV 2-programmet «Skal vi danse». Nå er han imidlertid tilbake i hverdagen, og i full gang med planleggingen av et splitter nytt NRK-program, kan Seher.no nå avsløre.

I programmet skal seks kjendiser - én i hvert program - ut på reise til det stedet de opprinnelig har røttene sine fra. Reiseprogrammet kommer på skjermen neste høst. 

Det bekrefter også Mubashir selv til Seher.no.
 
- I tillegg skal en nær slektning av hver enkelt kjendis være med på turen. Dette er mer enn et reiseprogram, det skal ligge en historie bak. Det finnes mange historier der ute. Kanskje har man mistet mor eller far, eller rett og slett aldri møtt dem, forteller NRK-programlederen til Seher.no.

Foreløpig er fem av seks kjendiser så og si klare for serien. Mubashir ønsker ikke å avsløre for mange detaljer rundt hvem som skal være med helt ennå. Det som i hvert fall er sikkert er at Linni Meister (26), samt AP-politiker Saera Khan (32) skal være med.

Linni Meister mistet sin mamma da hun var 17 år gammel. Sammen med Noman Mubashir skal hun nå til mammaen hjemland Sri Lanka, der den vakre 26-åringen blant annet skal se på huset der moren vokste opp. Linni skal også besøke skolen hun gikk på.

- Det kommer til å bli så sterkt for meg, jeg kommer til å knekke sammen. Når det kommer til mamma blir alt veldig sterkt for meg. Det skal bli godt å bli bedre kjent med mamma gjennom å få vite mer om bakgrunnen hennes. Jeg skal på en måte ned og grave i livet hennes. Det kommer til å bli veldig tøft for meg, forteller hun til Seher.no.

Linni - og broren hennes- spurte moren flere ganger om de kunne reise til Sri Lanka, men det lot seg aldri gjøre.

- Etter at mamma døde har jeg ikke hatt lyst til å dra ned fordi jeg tenkte at det ville bli så tøft. Besteforeldrene mine døde tidlig, og søsknene til mamma flyttet også ut av landet - så jeg har ikke noe familie å besøke der heller. Jeg har aldri greid å reise dit, men da Noman ringte og fortalte at han ville ha meg med fikk jeg muligheten til å dra ned å oppleve kulturen som jeg har i blodet, sier hun.

Nå gleder hun seg til å besøke sin avdøde mammas hjemland.

- Det er helt vilt å få oppleve Sri Lanka. Jeg vet ikke om noe annet enn Norge fordi mamma flyttet til Norge da hun var ung. Hun fortalte historier om landet, men jeg har aldri vært der og vet ikke så mye om det. Jeg skal ha med meg tanten min på reisen, så det kommer til å bli veldig fint og spesielt for meg, erkjenner hun til Seher.no.

Ifølge Noman Mubashir går turen til Bangladesh, USA, Algerie, Rwanda, kanskje Tyrkia eller Hviterussland - i tillegg til Sri Lanka.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Raser mot kritikken fra Jan Thomas  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer