Emmy Awards 2018:

- Jeg kommer til å gjøre noe ytterst ubehagelig

Flere stjerner solte seg i glansen på Emmy-løperen.

FRIDDE: Noen ble historiske, andre ble forlovet. Dette må du få med deg fra nattens Emmy-utdeling. Video: CNN Vis mer

Natt til tirsdag norsk tid var det duket for den 70. Emmy-utdelingen i Los Angeles.

Som seg hør og bør stod flere av verdens største stjerner på gjestelisten, og før utdelingen begynte og fokuset skulle skiftes over til TV-seriene, var det derimot duket for kjolebonanza på den røde løperen.

I likhet med tidligere år var det flere antrekk som stjal oppmerksomheten på den røde løperen i forkant av utdelingen, og blant andre Jessica Biel (36), som for første gang er nominert til en Emmy, hylles for sitt kjolevalg.

- Perfeksjon

Den vakre skuespilleren ankom prisutdelingen med ektemannen Justin Timberlake, som stilte i en sort dress for anledningen. Han ble imidlertid satt i skyggen av kona, som bar en vakker, hvit, mønstret kjole.

Ekteparet, som har et barn sammen, strålte på den røde løperen. Justin på sin side lyste av stolthet over konas nominasjon.

Han kunne samtidig avsløre at han kom til å finne på å gjøre noe ytterst ubehagelig om hun henter hjem prisen for sin rolle i «The Sinner». Jessica Biel innrømmet at hun håpet ektemannen ville lage en scene om hun vant pris.

- Jeg håper på ikke annet enn noe veldig upassende, sa hun ifølge People.

STOLT: Justin Timberlake var tydelig stolt over kona Jessica Biel, som var nominert til sin første Emmy. Foto: NTB Scanpix
STOLT: Justin Timberlake var tydelig stolt over kona Jessica Biel, som var nominert til sin første Emmy. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge tabloidavisen Daily Mail var 36-åringen en av de best kledde på nattens utdeling. Det får hun også bekreftet i kommentarfeltet til den aktuelle avisen.

- Hun er perfeksjon, skriver en.

- Jessica Biel ser bedre ut enn jeg noen gang har sett henne. Hun ser helt fantastisk ut i den kjolen, skriver en annen.

Gikk for hvitt

Hun er derimot ikke den eneste som gikk for et hvitt antrekk på den mye omtalte prisutdelingen.

Sammen med Biel topper nemlig også Scarlett Johansson (33) listen over best kledde - også hun i en hvit kjole.

Scarlett fremhevet midjen i den skreddersydde kjolen med dyp utringning, høy splitt og rysjer. På den røde løperen poserte hun stolt sammen med kjæresten Colin Jost, som leder nattens utdeling sammen med Michael Che.

DRISTIG: Scarlett Johansson gikk for både dyp utrigning og høy splitt. Foto: NTB Scanpix
DRISTIG: Scarlett Johansson gikk for både dyp utrigning og høy splitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Også Kristen Bell (38) hadde valgt en hvit, fotsid kjole. I motsetning til de to ovennevnte gikk hun derimot for en enkel, elegant kjole med få detaljer.

Antrekket toppet hun med diamantøredobber.

KLASSISK: Kristen Bell gikk for en klassisk, hvit, fotsid kjole uten de store detaljene. Foto: NTB Scanpix
KLASSISK: Kristen Bell gikk for en klassisk, hvit, fotsid kjole uten de store detaljene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Stranger Things»-stjernen Millie Bobby Brown (14) ble i etterkant av fjorårets Emmy Awards kåret til en av de best kledde. Den gang i en eventyrlig kreasjonen fra Calvin Klein. I år valgte den unge skuespilleren en pudderrosa kjole i noenlunde samme fasong som i fjor, men i år var kjolen dekorert i hvite og sorte roser. Til antrekket hadde matchende høye heler i en dus rosafarge.

Det er tydelig at til tross for at det ikke var noen spesiell fargekode på den røde løperen, gikk flere av de største stjernene for like farger.

SJARMERENDE: I sin pudderrosa kjole stjal den unge skuespilleren nok en gang showet på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix
SJARMERENDE: I sin pudderrosa kjole stjal den unge skuespilleren nok en gang showet på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
BEST KLEDDE: Millie Bobby Brown fikk mye oppmerksomhet for sin hvite kjole under fjorårets prisutdeling. Foto: NTB scanpix
BEST KLEDDE: Millie Bobby Brown fikk mye oppmerksomhet for sin hvite kjole under fjorårets prisutdeling. Foto: NTB scanpix Vis mer

Supermodellen Heidi Klum (45) dukket opp på løperen med sin 29 år gamle kjæreste, Tom Kaulitz. Hun hadde i likhet med Bobby Brown valgt en pudderrosa kreasjon.

Supermodellen gikk for sin side for et tettsittende, fotsid antrekk, som hun toppet med et overdådig diamantsmykke.

KJÆRESTER: Heidi Klum viste frem sin 29 år gamle kjæreste Tom Kaulitz på løperen. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Heidi Klum viste frem sin 29 år gamle kjæreste Tom Kaulitz på løperen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gjenbruk

Til tross for at flere av stjernene som gikk for nøytrale farger hylles, var det flere fargesterke antrekk som fikk mye oppmerksomhet. Blant annet hadde flere valgt rødt som sitt utrykk.

Blant dem er Padma Lakshmi (48).

Sistnevnte, som leder det populære matlagningsprogrammet «Top Chef», overrasket imidlertid mange da hun ankom i samme kjole som hun brukte på en annen rød løper for et knapt år siden. Overfor Daily Mail avslørte programlederen hvorfor hun valgte sin røde kreasjon fra fjoåret.

GJENBRUK: Denne vakre kjolen fikk ta del i Emmy-utdelingen for andre år på rad. Padma bar også den blå sløyfa fra i fjor. Foto: NTB Scanpix
GJENBRUK: Denne vakre kjolen fikk ta del i Emmy-utdelingen for andre år på rad. Padma bar også den blå sløyfa fra i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg mener at på denne dagen bør vi slutte å sende uvirkelige meldinger til unge kvinner og jenter om at vi alle har disse endeløse klesskapene med klær vi aldri bruker mer enn en gang, spesielt på en rød løper, fortalte hun.

- De timene det tar, håndverkernes arbeid og de flotte stoffene fortjener å bli brukt igjen og verdsatt. Det føles som sløsing å ikke bruke disse kjolene mer, fortsatte hun.

Samtidig som stjernen innrømmet at mote er morsomt, la hun ikke skjul på at det ligger et stort press på antrekk i forbindelser med utdelinger som Emmy.

Padma Lakshimi bar også den blå sløyfa som i fjor fikk erorm oppmerksomhet. Sløyfa ble brukt til støtte for ACLU. Forkortelsen står for American Civil Liberties Union, som er en gruppe med borgerrettighetsforsvarere. De har initiert noe de kaller «Stand With the ACLU», eller «Stå sammen med ACLU».

Se flere antrekk fra den røde løperen nedenfor!

NYDELIG: Penelope Cruz strålte i en hvit, fotsid kjole med fjær. Foto: NTB Scanpix
NYDELIG: Penelope Cruz strålte i en hvit, fotsid kjole med fjær. Foto: NTB Scanpix Vis mer
GULT ER KULT: Alison Brie var en av flere som valgte gult på årets Emmy-utdeling. Foto: NTB Scanpix
GULT ER KULT: Alison Brie var en av flere som valgte gult på årets Emmy-utdeling. Foto: NTB Scanpix Vis mer
SLEP: Thandie Newton med knallrosa kjole og slep. Foto: NTB Scanpix
SLEP: Thandie Newton med knallrosa kjole og slep. Foto: NTB Scanpix Vis mer
BLOMSTRETE: Connie Britton i en turikis kreasjon. Foto: NTB Scanpix
BLOMSTRETE: Connie Britton i en turikis kreasjon. Foto: NTB Scanpix Vis mer
GIKK FOR SVART: Sarah Paulson i en imponerende sort kjole med utrigning og stort skjørt. Foto: NTB Scanpix
GIKK FOR SVART: Sarah Paulson i en imponerende sort kjole med utrigning og stort skjørt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
SKILTE SEG UT: Leslie Jones gikk sine egne veier da hun valgte antrekket. Dressen har fått mye oppmerksomhet, og trekkes frem som et modig valg. Foto: NTB Scanpix
SKILTE SEG UT: Leslie Jones gikk sine egne veier da hun valgte antrekket. Dressen har fått mye oppmerksomhet, og trekkes frem som et modig valg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
OVERDÅDIG: Tracee Ellis i det som trolig var utdelingens største kjole. Foto: NTB Scanpix
OVERDÅDIG: Tracee Ellis i det som trolig var utdelingens største kjole. Foto: NTB Scanpix Vis mer
BLONDER: «Game og Thrones»-stjernen Emilia Clarke strålte i blonder og blomster. Foto: NTB Scanpix
BLONDER: «Game og Thrones»-stjernen Emilia Clarke strålte i blonder og blomster. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Mange har spurt meg om dette har vært lurt