<strong>FORELDRE:</strong> Drew Barrymore og ektemannen Will Kopelman på trilletur med deres første barn - lille Olive som i dag er 10 måneder.  Foto: Stella Pictures
FORELDRE: Drew Barrymore og ektemannen Will Kopelman på trilletur med deres første barn - lille Olive som i dag er 10 måneder. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg kommer til å få flere barn

Drew Barrymore er ikke ferdig med å få utvide familien.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: For 10 måneder siden ble Hollywood-skuespilleren Drew Barrymore (38) mamma for første gang, da lille Olive kom til verden.

Til InStyle Magazine forteller den flotte skuespilleren, ifølge ContactMusic, at hun ønsker seg flere barn med ektemannen Will Kopelman:

- Jeg vil at datteren min skal ha flere barn rundt seg. Kanskje to barn er bra, så kan de dele livet sammen; himle med øynene over foreldrene deres sammen. Uansett på hvilken måte det blir, kommer det til å skje!

Hun og kunstkonsulent-ektemannen giftet seg i en romantisk seremoni i parets hjem i Montecito i California i fjor sommer.

Tre måneder senere ble lille Olive Barrymore Kopelman født, og i likhet med de fleste andre førstegangsforeldre har det tatt tid for Drew å venne seg til mammarollen:

- Jeg har den typiske angsten alle andre foreldre har: kommer de til å falle nå?

LES OGSÅ: - Vi vet begge at sønnen er min!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer