FULL FART: Med to små barn i huset har skuespillerparet Jennifer Garner og Ben Affleck fulle dager.  Foto: Stella Pictures
FULL FART: Med to små barn i huset har skuespillerparet Jennifer Garner og Ben Affleck fulle dager. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg kommer til å ese ut

Skuespilleren gruer seg til den dagen hun må slutte å amme.

SEHER.NO: Hollywood-stjernen Jennifer Garner (37) er bekymret for at hun kommer til å legge på seg så snart hun slutter å amme, skriver Femalefirst.

”Daredevil”-skuespilleren ammer fremdeles sin 13-måneder gamle datter Seraphina, og frykter at hun kommer til å legge kraftig på seg når hun en gang stopper.

- Jeg ammer, og så snart den perioden er over kommer jeg til å ese ut igjen, sier Jennifer.

37-åringen, som for øvrig også har fire år gamle Violet med ektemannen Ben Affleck (37), avslører at hun synes det er tøft å finne en balanse mellom karrieren og morsrollen.

- Det er en indre kamp. Jeg trenger å jobbe, jobbe og atter jobbe, og samtidig trenger jeg å være hjemme med barna. Morsinstinktet mitt vinner alltid, sier skjønnheten.

Tobarnsmoren lever en travel hverdag, og alle dager er fulle av gjøremål.

- Det som gjelder er å få ungene opp om morgenen, mate dem for så å levere én til skole, få den andre til å ta høneblund, handle mat, hente den eldste på skolen, legge den andre for nok en blund, lage middag … slik lever jeg livet mitt.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Skal amme i 5 år