Martine McCutcheon:

- Jeg kommer til å drepe ham

Martine McCutcheon letter på sløret om den nervepirrende scenen.

JULEKLASSIKER: For nordmenn er Martine McCutcheon best kjent som Hugh Grants søte sekretær i den romantiske komedien «Love Actually» fra 2003. Foto: NTB
JULEKLASSIKER: For nordmenn er Martine McCutcheon best kjent som Hugh Grants søte sekretær i den romantiske komedien «Love Actually» fra 2003. Foto: NTB Vis mer
Publisert

For mange blir ikke julen den samme uten et gjensyn med den romantiske komedien «Love Actually».

Det er nå 17 år siden juleklassikeren, hvor Hugh Grant (60) har hovedrollen som Storbritannias ferske statsminister, hadde premiere på kinoer verden over.

Et annet kjent fjes fra filmen er Martine McCutcheon (44), som spilte statsministerens sekretær, Natalie. Duoen forelsker seg som kjent og seerne følger i spenning den gryende romansen utspinne seg mellom de to.

STJERNEPAR: Her ankommer Martine McCutcheon og Hugh Grant Love Actually-premieren sammen i London i november 2003. Foto: ALESSANDRO ABBONIZIO/NTB
STJERNEPAR: Her ankommer Martine McCutcheon og Hugh Grant Love Actually-premieren sammen i London i november 2003. Foto: ALESSANDRO ABBONIZIO/NTB Vis mer

Nerver i høyspenn

I et nytt intervju avslører McCutcheon nå at hun fryktet hun skulle slå Hugh Grant i svime under sin aller første innspillingsdag av «Love Actually».

- Jeg kunne nesten ikke tro at jeg i det hele tatt var der. Det var et skikkelig «klyp-meg-i-armen»-øyeblikk, forteller hun ifølge britiske Mirror.

På 44-åringens første dag på settet skulle filmens finalescene spilles inn. Den foregikk på Heathrow flyplass hvor McCutcheon skulle løpe mot Grant og kaste seg i armene hans.

- Jeg husker det fremdeles veldig tydelig. Det er noe jeg aldri kommer til å glemme fordi jeg var så spent, nervøs og takknemlig for å være der, minnes hun.

DANSER JULA INN: Hugh Grant som dansende statsminister i «Love Actually». Reporter: Marte Nyløkken Helseth Vis mer

Innspillingsdagen var også spesiell fordi dette var den eneste gangen alle skuespillerne, inkludert flere Oscar-vinnere, var samlet. McCutcheon legger ikke skjul på at nervene var i høyspenn, spesielt fordi hun var livredd for å velte Hugh Grant over ende.

- Jeg var utrolig nervøs fordi jeg måtte løpe og hoppe på ham i min aller første scene. Jeg tenkte: Gud, jeg kommer til å drepe ham!

Måtte utsette

Grant oppmuntret henne derimot til å legge frykten bak seg og bare hive seg ut i det.

- Han sa: «Kom igjen, bare gjør det». Men jeg hadde aldri tidligere gjort noe lignende og nå måtte jeg gjøre det med hele verdens yndling, Hugh Grant. Også foran alle disse fantastiske skuespillerene. Hva hvis han gikk i bakken? Jeg var så nervøs, gjentar hun.

McCutcheon, som først ble kjent i såpeserien «EastEnders», forteller at hun løp mot «Bridget Jones»-stjernen en rekke ganger, men alltid stoppet opp rett foran ham fordi hun var så redd for å skade ham.

Det endte opp med at scenen ble utsatt til dagen etter, og det hele så til slutt svært uanstrengt ut.

Mye tyder på at Martine McCutcheon har en rekke gode minner fra «Love Actually» tiden. På hennes Instagram-profil har hun nemlig i løpet av den siste måneden postet flere innlegg relatert til den britiske suksessfilmen.

Privat er skuespilleren gift med artisten Jack McManus (36). De to ga hverandre sine ja i en romantisk seremoni ved Lake Como i Italia i 2012. Tre år senere kom sønnen Rafferty Jack McManus (5) til verden.

- Takk for alle de fine meldingene jeg har fått. Baby Rafferty er nydelig. Han har masse mørkt hår, hjerteformet ansikt og har leppene til den romerske guden Cupid. Jeg er fullstendig forelsket, delte stjernen med fansen på Twitter den gang.

LES OGSÅ: - Din overbetalte, privilegerte drittsekk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer