Kim Kardashian West:

«Jeg kommer til å bli voldtatt»

Kim Kardashian West åpner opp om skrekkopplevelsen i Paris for fire år siden.

FØLELSESLADD: I en ny trailer for Netflix-serien «My Next Guest with David Letterman», tar Kim Kardashian til tårene da hun snakker om et sårt tema. Video: Netflix Vis mer
Publisert

Kim Kardashian West (39) ble liggende bundet og hjelpeløs i et badekar. For fire år siden opplevde hun det verst tenkelige da bevæpnede menn stormet luksusleiligheten hennes i Paris.

De fem ranerne som brøt seg inn på hotellrommet hennes, fikk med seg smykker til en verdi på flere titalls millioner kroner, og ifølge CNN skal 39-åringen ha tryglet ranerne om å la henne leve. Natten i den franske hovedstaden kunne fort resultert i noe fatalt, men Kardashian slapp unna med skrekken.

I en periode etter hendelsen kom det stadig fram flere detaljer om hva som skjedde den gangen i starten av oktober 2016, og Kardashian har selv åpnet opp om marerittet. Det gjorde hun også denne uken, da hun gjestet «My Next Guest Needs No Introduction» med David Letterman.

ANTE FRED OG INGEN FARE: Kim og Kourtney Kardashian sammen med «momager» Kris Jenner på en motevisning under Paris Fashion Week i september 2016 - få dager før ranet. Foto: Alain Jocard/ AFP/ NTB
ANTE FRED OG INGEN FARE: Kim og Kourtney Kardashian sammen med «momager» Kris Jenner på en motevisning under Paris Fashion Week i september 2016 - få dager før ranet. Foto: Alain Jocard/ AFP/ NTB Vis mer

- Sikker på at jeg skulle bli voldtatt

Intervjuet er allerede blitt omtalt i en rekke utenlandske medier, hvor også bilder og klipp fra intervjuet er delt. Her kommer det tydelig fram at 39-åringen sliter med å holde tilbake tårene når hun minnes skrekkopplevelsen.

SNAKKER FOR FØRSTE GANG: For snart et halvt år siden ble reality-stjerna Kim Kardashian (36) offer for et brutalt innbrudd og ran mens hun befant seg i Paris i forbindelse med moteuka. I et nytt promo-klipp for stjernas egne program, forteller hun om den skremmende opplevelsen. Video: E! Online Se hele klippet her. http://www.eonline.com/shows/kardashians/news/835707/kim-kardashian-gives-terrifying-moment-by-moment-recap-of-paris-attack-reveals-she-was-thrown-on-bed-thought-this-is-it Vis mer

Stjernas stylist og gode venninne Simone Harouche skal ha gjemt seg i et annet baderom i underetasjen, og da ranerne omsider forlot stedet, etter om lag fem minutter, hadde Harouche sendt tekstmeldinger til Kardashians livvakt Pascal Duvier og 39-åringens storesøster, Kourtney Kardashian (41).

- Jeg husker jeg tenkte at «greit, denne gangen kommer jeg til å bli voldtatt». Jeg var sikker. «Det kommer til å skje, så bare forbered deg.» Så jeg gjorde det, men så bandt han meg fast med håndjern, strips og gaffatape, forteller hun om situasjonen, hvor en av ranerne tok tak i henne, ifølge ET Online.

BEKYMRET: Da Kim ble ranet i Paris tenkte hun bare på hvordan livet til storesøster Kourtney ville være etter å ha funnet henne død. Heldigvis slapp de unna med skrekken. Foto: Kristina Bumphrey / REX / Shutterstock / NTB
BEKYMRET: Da Kim ble ranet i Paris tenkte hun bare på hvordan livet til storesøster Kourtney ville være etter å ha funnet henne død. Heldigvis slapp de unna med skrekken. Foto: Kristina Bumphrey / REX / Shutterstock / NTB Vis mer

Traumatisert

Før ranerne omsider tapet igjen både munnen og øynene hennes, så realitystjernen at en av dem rettet en pistol mot henne.

- Jeg så ham holde pistolen mot meg. Jeg tenkte at «dette er slutten». Jeg tenkte bare på Kourtney, at hun skulle komme og finne meg død på hotellrommet. «Hun kommer til å bli traumatisert for resten av livet hvis hun finner meg.» Vi delte rom, og jeg lå på senga hennes. Jeg tenkte at dette var skjebnen min, forteller hun videre.

Heldigvis kom 39-åringen som kjent seg fra hendelsen med livet i behold, men påpeker at hun sliter med angst etter det brutale ranet.

- Jeg ville ikke engang gå på restaurant, for jeg tenkte at «noen vet at jeg er her, de tar et bilde og sender det. Da vet de at huset mitt står tomt. De vet at barna mine er der», sier firebarnsmoren, som har barna North (7), Saint (4), Chicago (2) og Psalm (1) med ektemannen Kanye West (43).

I ettertid har det blitt anslått at ranerne fikk med seg smykker og juveler til en verdi av svimlende 90 millioner kroner fra stjernens luksusleilighet. Et drøyt halvår senere uttalte 39-åringen, som tidligere stolt har vist frem både diamanter og eiendeler av høy verdi, at hun aldri ville gå med smykker igjen.

FORVIRRET: Den nye traileren til «Keeping Up with the Kardashians» skaper forvirring hos fansen. Video Rød Løper Vis mer

Hun har stort sett holdt ord, og de siste årene har hun for det meste vært å se uten store, overdådige diamantsmykker.

Fant frem forlovelsesringen igjen

People har tidligere skrevet at superstjernen riktignok skal ha båret juveler både på julekort og i private, lukkede tilstelninger, men ute blant folk har hun unngått iøynefallende smykker.

Kardashian valgte også å holde en svært lav offentlig profil. Hun skygget unna enhver mulighet til å gå på den røde løperen, var inaktiv på sosiale medier i drøyt tre måneder og uttalte seg ikke personlig om ranet.

Etter hvert kom hun sakte, men sikkert tilbake i rampelyset, men da som en mer nedtonet utgave av seg selv. For halvannet år siden valgte hun imidlertid å bære forlovelsesringen hun fikk av ektemannen, som hun frem til da for det meste hadde latt bli hjemme.

Etter ranet skal hun nemlig ha byttet ut den gedigne forlovelsesringen hun fikk av West, med en enkel ring.

Ifølge Worthy er stjernens forlovelsesring verdt rundt 34 millioner kroner, og er besatt med en 15 karats diamant fra Lorraine Schwartz. Dermed er det neppe så rart om 39-åringen har vært ukomfortabel med å bære ringen ute i offentligheten.

«Keeping Up with the Kardashians»-stjernen skal også ha trappet opp sikkerheten rundt sitt eget hjem drastisk, og skal blant annet oppbevare smykker av verdi et annet sted enn i sitt eget hus.

LES OGSÅ: Kim Kardashians livvakt letter på sløret om Paris-ranet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer