SKILLES: Anna Anka har planer om å få med seg mesteparten av ektemannen Paul Ankas formue når paret nå skilles.  Foto: TV3
SKILLES: Anna Anka har planer om å få med seg mesteparten av ektemannen Paul Ankas formue når paret nå skilles. Foto: TV3Vis mer

- Jeg kommer til å bli en rik bitch

Anna Anka skal tømme eksmannens lommebok.

SEHER.NO: «Svenske Hollywoodfruer» har gjort Anna Anka (39) til rikskjendis i Sverige og Norge, mye takket være hennes kontroversielle uttalelser om sex og ekteskap.

Og selv om 39-åringen bare har gjesteopptreden i andre sesong av realityserien fra filmbyen, har hun ingen planer om å trappe ned på luksuslivet med det første.

Anka er nemlig i ferd med å skille seg fra ektemannen, musikkmogul Paul Anka, og blondinen hevder nå at hun skal «tømme lommeboken» hans, skriver Expressen. 
 
I «Svenske Hollywoodfruer», som sendes på TV3, sender hun en ganske så direkte beskjed til kvinner som måtte drømme om å kapre hennes svært rike eksmann. 
 
- Lykke til kvinner. Ta han. Lommeboken kommer til å være tom når jeg er ferdig med han, sier hun til kameraet.

I episoden er Anna på besøk hos venninnen Sofia Eng, hvor de så begynner å diskutere 39-åringens skilsmisse. Og Anna er ganske klar på hva som vil skje når skilsmissen er gjennomført.

- Da kommer jeg til å bli en rik bitch. I'm sorry. Big time. Jeg kommer til å leve mitt luksuriøse liv, kjøpe hva jeg vil, kjøre rundt i hva jeg vil, fly mine privatfly. Ingenting kommer til å endres, sier hun.

«Svenske Hollywoodfruer» sendes på TV3 mandager kl. 20.30! Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Svenskene har dårlig sexliv