- Jeg kommer ikke tilbake som værdame

Eli Kari Gjengedal utelukker at hun kommer til å gjøre det samme som Elin Tvedt.

SISTE KVELD PÅ TV 2: Eli Kari Gjengedal leder onsdag sin siste værmelding før hun forlater TV 2 til fordel for NRK. Foto: TV2
SISTE KVELD PÅ TV 2: Eli Kari Gjengedal leder onsdag sin siste værmelding før hun forlater TV 2 til fordel for NRK. Foto: TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Eli Kari Gjengedal (41) leder onsdag sin siste sending som værdame i TV 2, før hun forlater kanalen for å jobbe med et nytt program hos NRK.

Til VG sier 41-åringen at hun ikke har tenkt på hva som skjer når hennes ettårs-kontrakt med kanalen utløper.

- Det har jeg bestemt meg for ikke å tenke på. Jeg vil ikke bekymre meg for hva som skjer om ett år, når vi er ferdige. Det må jeg ta da.

I oktober ble det kjent at Elin Tvedt gjør comeback som værmelder på TV 2, men Eli Kari utelukker at hun kommer til å gjøre det samme.

- Nei, jeg kommer ikke tilbake som værdame. Det kan jeg si ganske sikkert. Jeg har en drøm om å komme tilbake som kanalsjef for Norges nye værkanal, hvis noen er interessert i å lage det. Det er min ambisjon, sier Gjengedal til VG.

Den populære TV-stjernen - som feiret sammen med de andre TV 2-kjendisene under kanalens 20-års jubileum tidligere i år - sier hun imidlertid har fått signaler om at hun er velkommen tilbake til TV 2.

- TV 2 har sagt at jeg får komme tilbake når jeg vil. Det synes jeg er veldig stort av dem når jeg går til konkurrenten for å gjøre et prosjekt. Og det gir meg en ekstra trygghet, sier hun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Elin Tvedt gjør comeback som værmelder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer