- Jeg kommer ikke til å si noe om det nå heller

Aksel Hennie nekter å snakke om bruddet.

SLUTT: I februar i år ble det kjent at Aksel Hennie og Tone Damli hadde brutt forlovelsen. Bryllupet skulle etter planen ha stått i Italia i sommer. Foto: Stella Pictures
SLUTT: I februar i år ble det kjent at Aksel Hennie og Tone Damli hadde brutt forlovelsen. Bryllupet skulle etter planen ha stått i Italia i sommer. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEOGHØR.NO: Skuespiller Aksel Hennie (37) har opplevd mye drama - både på jobb og i privatlivet - den siste tiden.

I disse dager er Hennie på den internasjonale filmfestivalen i Cannes, hvor han og regissør Erik Skjoldbærg (48) promoterer filmen «Pionér» som har Norges-premiere på sensommeren.

I februar i år kom sjokkbeskjeden om at Norges hotteste kjærestepar, Hennie og Tone Damli (25), hadde brutt forlovelsen. Det var ikke før i begynnelsen av mai i år at Tone for første gang kommenterte bruddet offentlig, da hun gjestet «Senkveld» på TV 2.

Selv har Hennie forholdt seg taus - og har valgt å fortsette den strategien.

- Jeg kommer ikke til å si noe om det nå heller, forteller Hennie til VG i et intervju gjort under filmfestivalen.

Da Tone satt i sofaen hos Thomas og Harald lettet derimot hun på sløret, og fortalte at det hadde vært en tøff tid:

- Aller helst ville jeg grave meg ned. Det er kjempeprivat, og jeg får klump i halsen av å prate om det. Jeg har ikke lyst til å dele noe, men jeg har jo valgt å være en offentlig person. Tiden leger alle sår, det vet jeg, så jeg ser fram til om noen måneder, kanskje. Vi får se. Jeg får bare ta den tiden det tar.

LES OGSÅ: - Blir en dårligere skuespiller av botox