Ricky Martin:

- Jeg kommer ikke til å lyve for disse vakre barna

Sangstjernen avslører hva som var grunnen til at han til slutt kom ut av skapet.

FAMILIEMANN: Ricky Martin stortrives i rollen som pappa, og takker tvillingene sine for at han nå lever det livet han var ment å leve. Foto: Instagram
FAMILIEMANN: Ricky Martin stortrives i rollen som pappa, og takker tvillingene sine for at han nå lever det livet han var ment å leve. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I 2008 ble latinosangeren Ricky Martin (46) pappa til tvillingguttene Valentino og Matteo (9) ved hjelp av en surrogatmor.

Om lag to år senere stod han også frem som homofil. Under et nylig besøk på «The Daily Show With Trevor Noah», fortalte sangeren åpenhjertig om sin personlige kamp med å komme ut av skapet, melder E! News.

Da tvillingene kom til verden, ga de ham akkurat den styrken han trengte.

Et innlegg delt av Ricky (@ricky_martin)

- Da jeg fikk barna mine, tenkte jeg at «jeg er nødt til å komme ut». Jeg kommer ikke til å lyve for disse vakre barna. Å lyve? Nei, det er ikke noe poeng, fortalte «Livin' la Vida Loca»-sangeren til talkshowverten.​

Da han i 2010 omsider kom ut av skapet, var det etter mange år med advarsler fra bekjente, samt en god dose redsel fra egen side. Også dette snakket han åpent om under besøket.

Saken fortsetter under bildet.

SUPERSTJERNE: Ricky Martin er en av verdens største latinosangere. Foto: Gustavo Caballero / Getty Images
SUPERSTJERNE: Ricky Martin er en av verdens største latinosangere. Foto: Gustavo Caballero / Getty Images Vis mer

- Jeg var omringet av venner som fortalte meg: «Ikke kom ut, det vil være slutten på karrieren din!». Det var mennesker som var glad i meg, som mente godt og som selv var ofre for homofobi, sa sangeren, og la til:

- Det var utrolig vanskelig helt til den dagen jeg sa at «jeg kan ikke gjøre det her lenger», forklarte han, og fastslo at til syvende og sist handlet det om hva han var nødt til å gjøre for å være lykkelig.

Saken fortsetter under bildet.

FAMILIE PÅ FIRE: Det var Ricky Martins sønner som omsider ga ham styrken til å stå frem som homofil. Her avbildet med sønnene Valentino og Matteo, samt ektemannen Jwan Yosef. Foto: REUTERS / Mario Anzuoni
FAMILIE PÅ FIRE: Det var Ricky Martins sønner som omsider ga ham styrken til å stå frem som homofil. Her avbildet med sønnene Valentino og Matteo, samt ektemannen Jwan Yosef. Foto: REUTERS / Mario Anzuoni Vis mer

Gråt da han kom ut

Ricky, som har hatt stor suksess som artist med hitlåter som «Private Emotion» og «Vuelve», bekreftet at han var homofil i en pressemelding til venner, familie og media.

- Jeg er en stolt homoseksuell mann. Å fortsette å leve slik jeg har gjort, vil være å ta bort den gløden som mine barn ble født med.

- Disse årene i taushet har gjort meg sterkere og minnet meg på at aksept må komme innenfra. En slik sannhet gir meg kraft til å takle følelser jeg ikke visste eksisterte, skrev stjernen i meldingen.

Saken fortsetter under bildet.

TV-AKTUELL: Ricky Martin er om dagen aktuell med TV-serien som handler om Gianni Versaches død. Her med sine medskuespillere (fra venstre) Darren Criss, Penelope Cruz og Edgar Ramirez. Foto: Matt Baron / REX / Shutterstock
TV-AKTUELL: Ricky Martin er om dagen aktuell med TV-serien som handler om Gianni Versaches død. Her med sine medskuespillere (fra venstre) Darren Criss, Penelope Cruz og Edgar Ramirez. Foto: Matt Baron / REX / Shutterstock Vis mer

​I et intervju med talkshowdronningen Oprah Winfrey (63) like etter avsløringen, innrømmet latinosangeren at han ikke var klar over hvilken enorm sak det å stå frem ville bli, og hvor stor medieoppmerksomhet han kom til å få.

Kort tid etter at pressemeldingen ble sendt ut, brast han i gråt etter at han skjønte hva han akkurat hadde gjort.

- Jeg var alene i studioet mitt. Assistenten min kom inn og jeg begynte å gråte som en liten baby, fortalte han den gangen.

Selv om han var bekymret for hva foreldrene skulle si om hans livsstil, viste det seg at de gav ham full støtte.

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆR KJEKKAS: Ricky Martin er her avbildet sammen med Rita Ora og Adriana Lima. Foto: Griffin Lipson / Shutterstock
POPULÆR KJEKKAS: Ricky Martin er her avbildet sammen med Rita Ora og Adriana Lima. Foto: Griffin Lipson / Shutterstock Vis mer

- Foreldrene mine visste det lenge. Jeg var bekymret for deres reaksjon da jeg fortalte dem det, men min far sa bare: «Kom hit og gi meg et kyss, og så gå ut i verden og vær fri og lykkelig», fortalte Ricky til Storbritannias Hello! Magazine i 2011.

Sangeren fortalte videre at «det var vanskeligere å fortelle det til familien, enn til hele verden», og la til at det sterke båndet han har til sin far, er grunnen til at han ville bli far selv.

Fant kjærligheten

Ricky har aldri lagt skjul på at han elsker livet som pappa, og i 2015 kom det enda et høydepunkt da han møtte mannen i sitt liv, Jwan Yosef (33).

Et drøyt år etter at de møttes, gikk sangfuglen ned på kne. Det avslørte han under et besøk på talkshowet til Ellen DeGeneres i 2016.

- Vi har akkurat forlovet oss. Jeg fridde, og jeg var skikkelig nervøs. Men jeg gikk ned på knærne og tok ut en liten fløyelpose hvor ringene lå, delte han med publikum, ifølge People.com.

- I stedet for å spørre «Vil du gifte deg med meg?» sa jeg «Jeg har noe til deg. Jeg har lyst til å tilbringe resten av livet mitt med deg». Da sa han: «Hva er spørsmålet?» og jeg spurte «Vil du gifte deg med meg?» fortalte sangstjernen, og la til:

- Det var veldig vakkert. Han svarte ja.

Familien på fire deler stadig hverdagsøyeblikk på bildetjenesten Instagram, til fansens store glede.

Saken fortsetter nedenfor.

Et innlegg delt av Ricky (@ricky_martin)

Forrige uke ble det avslørt at paret hadde giftet seg i all hemmelighet, noe stjernen selv bekreftet i et intervju med E! Online.

- Vi har avgitt våre ekteskapsløfter, og lovet hverandre alt. I tillegg har vi signert alle papirer som trengte å signeres, ekteskapsavtale og alt.

Artisten la ikke skjul på at han er svært lykkelig om dagen. Selv om paret enda ikke har arrangert en bryllupsfest, lover 46-åringen at det kommer snart.

- Det føles helt fantastisk. Nå trenger jeg ikke å introdusere ham som min forlovede, men som min ektemann. Han er mannen min, sa Ricky.

LES OGSÅ: - Jeg hadde akkurat skilt meg og hadde en veldig kjip periode

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer