SETTER FOTEN NED: Jennifer Aniston ønsker å eldes med verdighet og kunne ønske flere av venninnene hennes ville gjøre det samme. Foto: Stella Pictures
SETTER FOTEN NED: Jennifer Aniston ønsker å eldes med verdighet og kunne ønske flere av venninnene hennes ville gjøre det samme. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg kommer ikke til å injisere den dritten i fjeset

Jennifer Aniston langer ut mot venninnene som har fikset på utseendet.

SEOGHØR.NO: Det er sterk konkurranse om å holde seg ung og vakker blant de kvinnelige stjernene i Hollywood.

Flere og flere velger å jevne ut rynker med Botox eller legge seg under kniven for å prøve å beholde sitt ungdommelige ytre lengst mulig.

Dette liker Jennifer Aniston (45) dårlig.

Spesielt synes hun det er skummelt å se at gode venninner lar seg dukke under for presset.

- Det funker ikke for kvinner å prøve å tviholde på ungdommen. Jeg er takknemlig for at jeg kan lære av venners feil for jeg kommer ikke til å injisere den dritten i ansiktet mitt, sier hun til OK! Magazine, ifølge Contactmusic.com.

DELTE MENINGER: Jennifers nære venninne Courteney Cox har iløpet av de siste årene blitt strammere og strammere i maska. Foto: All Over Press
DELTE MENINGER: Jennifers nære venninne Courteney Cox har iløpet av de siste årene blitt strammere og strammere i maska. Foto: All Over Press Vis mer

- Men alle må velge selv. Jeg dømmer ingen, men jeg kunne noen ganger ønske at jeg at jeg klarte å overtale mennesker som er veldig nære og kjære om å ikke røre fjeset sitt.

Pistol mot hodet

Aniston har tidligere avslørt at hun har prøvd Botox en gang selv, men at hun synes det var forferdelig og aldri kommer til å gjøre det igjen.

Det ville for den saks skyld aldri hennes yngre samboer Justin Theroux (43) gå med på heller.

- Forloveden min kommer til å sette en pistol mot hodet mitt hvis jeg rører ansiktet mitt på noen måte, forteller hun til bladet.

Så hvordan klarer den flotte skuespilleren å holde seg så godt for alderen?

- Med nok søvn, trening og vitamin B12 innsprøytninger. I tillegg er det viktig å ikke stresse angående fremtiden å tenke på alt som ligger foran deg.

LES OGSÅ: - 40-årene har vært de beste i mitt liv

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.