- Jeg kommer ikke beruset på jobb lenger

Stephen Ackles legger rock'n'roll-livet på hylla.

<strong>FERDIG MED ROCKELIVET:</strong> Stephen Ackles forteller at han er ferdig med sitt ville liv og drikker ikke lenger på konserter.  Foto: Thomas Horni / Seher.no
FERDIG MED ROCKELIVET: Stephen Ackles forteller at han er ferdig med sitt ville liv og drikker ikke lenger på konserter. Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Stephen Ackles (46) har i flere tiår vært et kjent navn i norsk musikkliv, men artisten har til tider også fått mye oppmerksomhet for sin ville livsstil. Tobarnsfaren har vært gjennom alvorlig sykdom, skilsmisse og konkurs. Det har til tider vært et røft rock’n’roll-liv, men 46-åringen forteller nå til Her og Nå at det er et tilbakelagt kapittel.

- Det er et liv som går opp og ned, glede og tragedie om hverandre. Jeg kommer aldri beruset på jobb lenger, eller kaster ut TV-er fra hotellvinduer, sier Ackles til Her og Nå.

46-åringen tror usikkerhet har vært en del av årsaken til de ville tidene.

- Jeg tror det har noe med å være usikker på seg selv. Det å ikke ha et bra støtteapparat rundt seg. Det kunne være alt fra plateselskap til managere, men jeg nevner ikke navn, forteller han til ukebladet.

Et vendepunkt ble da Ackles karriere fikk et løft i Mellom-Europa. Han jobber nå med sin første plate på syv år og er klar for et comeback.

- Dette året blir et veldig happy år, sier han til Her og Nå.
  
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Planla sin egen begravelse  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer