Jordy Woods:

- Jeg kommer alltid til å være glad i henne

21-åringen setter pris på all støtten etter den vanskelige tiden.

ØDELAGT VENNSKAP: I en årrekke var Kylie Jenner og Jordyn Woods bestevenninner. De bodde også sammen frem til nylig. Foto: NTB Scanpix
ØDELAGT VENNSKAP: I en årrekke var Kylie Jenner og Jordyn Woods bestevenninner. De bodde også sammen frem til nylig. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er nå to måneder siden sjokkavsløringen om at Jordyn Woods (21) ble tatt på fersken i å være utro med Khloé Kardashians (34) kjæreste Tristan Thompson (28).

Jordyn er for mange best kjent for å være Kylie Jenners (21) aller beste venninne og en kjær familievenn av Kardashian/Jenner-klanen. Men etter utroskapsskandalen har forholdet mellom dem blitt ødelagt.

I et intervju med Jada Pinkett Smith, i TV-programmet «Red Table Talk», innrømmet Jordyn å ha kysset med Tristan.

Som en del av en lengre forklaring, uttalte hun blant annet at de danset, drakk og koste seg på festen, men nektet for at de to hadde sex.

- Aldri. Det var aldri i tankene mine. Det skjedde ikke og kommer aldri til å skje. Og det er derfor jeg er villig til å gå gjennom en løgndetektortest eller hva som helst for å bevise min uskyld. Jeg vil at folk skal vite sannheten, og viktigst av alt, jeg vil at de involverte skal vite sannheten, sa hun blant annet.

Saken fortsetter nedenfor.

Glad for støtten

I etterkant har det stormet rundt Jordyn, og Khloé valgte å dumpe Tristan som følge av utroskapen. Amerikanske medier har fulgt trekantdramaet tett, og mange er spente på om det er mulig å reparere det nære vennskapet Jordyn og Kylie en gang hadde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer