Jordy Woods:

- Jeg kommer alltid til å være glad i henne

21-åringen setter pris på all støtten etter den vanskelige tiden.

ØDELAGT VENNSKAP: I en årrekke var Kylie Jenner og Jordyn Woods bestevenninner. De bodde også sammen frem til nylig. Foto: NTB Scanpix
ØDELAGT VENNSKAP: I en årrekke var Kylie Jenner og Jordyn Woods bestevenninner. De bodde også sammen frem til nylig. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er nå to måneder siden sjokkavsløringen om at Jordyn Woods (21) ble tatt på fersken i å være utro med Khloé Kardashians (34) kjæreste Tristan Thompson (28).

Jordyn er for mange best kjent for å være Kylie Jenners (21) aller beste venninne og en kjær familievenn av Kardashian/Jenner-klanen. Men etter utroskapsskandalen har forholdet mellom dem blitt ødelagt.

I et intervju med Jada Pinkett Smith, i TV-programmet «Red Table Talk», innrømmet Jordyn å ha kysset med Tristan.

Som en del av en lengre forklaring, uttalte hun blant annet at de danset, drakk og koste seg på festen, men nektet for at de to hadde sex.

- Aldri. Det var aldri i tankene mine. Det skjedde ikke og kommer aldri til å skje. Og det er derfor jeg er villig til å gå gjennom en løgndetektortest eller hva som helst for å bevise min uskyld. Jeg vil at folk skal vite sannheten, og viktigst av alt, jeg vil at de involverte skal vite sannheten, sa hun blant annet.

Saken fortsetter nedenfor.

Glad for støtten

I etterkant har det stormet rundt Jordyn, og Khloé valgte å dumpe Tristan som følge av utroskapen. Amerikanske medier har fulgt trekantdramaet tett, og mange er spente på om det er mulig å reparere det nære vennskapet Jordyn og Kylie en gang hadde.

Torsdag dukket Jordyn opp på flyplassen i Los Angeles sammen med sin mor, Elizabeth, og en rekke mennesker flokket seg straks rundt den mye omtalte 21-åringen som stilte villig opp på bilder med fansen.

Da en paparazzi ville vite hvor viktig støtten fra Will og Jada Smith har vært i den vanskelig perioden, svarte Woods følgende:

- Helt ærlig, så er støtten fra hele verden fantastisk, sa hun i en video delt av TMZ.

Saken fortsetter nedenfor.

SNAKKER UT: I begynnelsen av mars åpnet Jordyn Woods seg om anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer Vis mer

Selv om skandalen har ødelagt forholdet mellom Jordyn og Kylie, så innrømmet 21-åringen at realitystjernen fremdeles har en spesiell plass i hjertet hennes.

- Er du villig til å prøve å skvære opp med Kylie? spurteTMZs fotograf henne.

Først unngikk Woods spørsmålet og konsentrerte seg om fansen, men så sa hun plutselig:

- Jeg har kjærlighet for alle.

- Er du glad i Kylie? presset TMZ videre.

- Alltid, hevdet hun.

På spørsmål om hun tror at vennskapet kan reddes i fremtiden forholdt hun seg derimot taus.

- Har du noe du vil si til Kylie, Jordyn?

- Vi er glade i deg, Kylie, svarte moren hennes.

Saken fortsetter nedenfor.

- Kleint møte

Sist helg var det duket for den første delen av den berømte festivalen Coachella i Palm Springs i California, en festival hvor flere av verdens største stjerner som regel deltar år etter år. Dette året var intet unntak, og her var blant andre Jordyn og Kylies eldre søster Kendall Jenner (23) til stede.

Deltakelsen er i seg selv var ikke særlig oppsiktsvekkende, men møtet mellom Kendall og Jordyn fikk raskt mye oppmerksomhet i internasjonal kjendispresse.

Flere øyenvitner til lot seg nemlig intervjue, og samtlige beskrev det hele som «veldig kleint», meldte People tidligere denne uka.

Begge stjernene skal ha deltatt på en fest arrangert i samarbeid med McDonald's, og mens Kendall satt sammen med Justin Biebers (25) kone, Hailey Bieber (22), skal Jordyn ha ankommet med Jaden Smith (20).

- Det var et ubehagelig øyeblikk, og alle så det, sa en kilde.

- De fikk øyekontakt og man kunne se at de syntes dette var ubehagelig - det kunne man se på øynene og kroppsspråket deres, fortsatte kilden, og la til at det ikke var vanskelig å legge merke til spenningen og kleinheten mellom de to.

Saken fortsetter nedenfor.

«Jordy» på salg

I slutten av mars uttalte Kylie Jenner seg for første gang om skandalen. Indirekte, riktig nok.

Etter at nyheten om Jordyn og Tristans kyss ble kjent, la flere oppmerksomme fans merke til at en av Kylies Lip Kit-kolleksjoner ble satt ned til halv pris.

21-åringen har flere kreative navn på sminkekolleksjonene sine, og har blant annet kalt dem opp etter både familiemedlemmene og hundene sine. En av dem er også kalt opp etter bestevenninnen, og heter«Jordy». Det var denne som brått var på salg, ifølge US Weekly.

Mange tolket den nedsatte prisen som et subtilt spark mot Jordyn, men dette avkreftet Kylie selv.

Det var i et intervju med The New York Times at den unge gründeren fortalte at årsaken til at «Jordy» var på salg var fordi innpakningen ble endret. Derfor ønsket de å få ut de gamle innpakningene, så butikkene kan erstatte dem med nye.

- Det er utenfor min karakter. Jeg ville aldri ha gjort noe sånt, og da jeg så det ble jeg overrasket. Jordyn er klar over at det ikke er jeg personlig som har satt dem på salg, sa Kylie.

LES OGSÅ: Blac Chyna saksøkes av tidligere huseier

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer