Miley Cyrus:

- Jeg kommer alltid til å elske ham

Nå letter Miley Cyrus på sløret om skilsmissen fra Liam Hemsworth.

TURBULENT FORHOLD: Miley Cyrus og Liam Hemsworth kjempet lenge for kjærligheten, men klarte ikke holde sammen. Foto: NTB
TURBULENT FORHOLD: Miley Cyrus og Liam Hemsworth kjempet lenge for kjærligheten, men klarte ikke holde sammen. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august i fjor kom sjokknyheten om at Miley Cyrus (28) og Liam Hemsworth (30) skulle skilles etter kun åtte måneder som ektepar.

- Liam og Miley har blitt enige om å ta ut separasjon. Mennesker utvikler seg stadig, og de har bestemt seg for at dette er det beste for dem mens de konsentrerer seg om seg selv og karrierene sine, bekreftet Mileys talsperson til People den gang.

Vanskelig av-og-på forhold

Stjerneparet falt for hverandre ti år tidligere da de spilte kjærester i den romantiske filmen «The Last Song» i 2009, og forholdet deres har vært alt annet enn lett å holde styr på siden da.

De forlovet seg for første gang i 2012, før de året etter gikk hver til sitt. Etter bruddet innledet duoen hete flørter på hver sin kant, og popstjernen, som blant annet avslørte at hun er panseksuell, datet både gutter og jenter.

Vis mer

Så rundt juletider i 2015 begynte det plutselig å dukke opp bilder av eksene i media igjen, og i mai året etter innrømmet Hemsworth at de to hadde funnet tilbake til hverandre.

Det ble ny forlovelse høsten 2016, bryllupet stod i desember 2018, men kun åtte måneder senere ble det altså slutt nok en gang. I januar i år ble også skilsmissepapirene signert.

Nå letter Miley Cyrus for første gang på sløret om bruddet.

Det var da sangfuglen gjestet The Howard Stern Show onsdag at hun åpnet seg om den vanskelige kjærligheten, skriver E! News.

Det hele skal ha startet da huset til stjerneparet brant ned i de voldsomme skogbrannene i California for to år siden.

- Vi mistet alt. Jeg er en intens person og jeg ønsket ikke å sitte i det, men heller ikke flytte. Jeg tenkte «hva er meningen med dette?» Så jeg klamret meg bare fast til det jeg hadde igjen av huset, og det var meg og ham. Jeg elsket ham virkelig veldig, veldig, veldig høyt. Jeg gjør det fremdeles og kommer alltid til å gjøre det, fortalte hun, ifølge nettstedet.

Videre skal 28-åringen ha innrømmet at det var «alt for mye konflikter» mellom dem.

- Når jeg kommer hjem, så vil jeg føle at jeg til noen som forstår og støtter meg. Jeg tennes ikke av drama eller krangling, forklarte hun.

Nye brudd

Mens Liam holdt en lav profil etter bruddet, skapte Miley overskrifter bare dager etter at nyheten ble kjent. Da ble hun nemlig fotografert i hete omfavnelser på ferie i Italia med Brody Jenners (35) ekskone, Kaitlynn Carter (30).

I en måned hadde jentene en romanse på gang, og bilder florerte av dem både i sosiale medier og i pressen, før det brått tok slutt i september 2019.

Cyrus virket derimot ikke å deppe over dette, kun et par uker senere var hun nemlig å finne i armene på Cody Simpson (23). De to artistene var kjærester i ti måneder før også dette forholdet tok slutt i sommer.

Sist måned gjestet 28-åringen ingen ringere enn norske «Skavlan» og her åpnet hun seg om hvorfor hun går så raskt videre.

- Gråter ikke

I intervjuet kom programleder Fredrik Skavlan (54) inn på at Miley nærmer seg 30-årene og i den anledning ville han vite om stjernen mener hun har blitt mer eller mindre følelsesstyrt med årene.

- Det spørs om du spør gutter jeg har gjort det slutt med. De vil si mindre, men jeg tror mer, svarte hun spøkefullt.

Videre ble artisten mer seriøs, og fortalte om stigma hun opplever rundt sitt eget kjønn. Deretter gikk hun inn på traumene og tapene hun selv har opplevd i løpet av de siste årene.

- Kvinner som legger ting raskt bak seg blir sett på som kalde. Jeg har vært gjennom en del tap de siste årene. Huset mitt brant ned i Malibu, jeg har gått gjennom en skilsmisse, og nylig mistet jeg bestemor, som jeg sto svært nær, delte hun, og fortsatte:

- Jeg forstår at folk kan bli overveldet av ting de erfarer i livet. Det er ikke enkelt, men man kan lage seg noen verktøy man kan bruke. Min måte er ikke å gråte for å bli ferdig med ting, men heller å bare gå videre. Jeg helbredes ved bevegelse, gjennom å reise og møte nye mennesker. Man mister et menneske, men så kommer et nytt inn i livet ditt, forklarte hun.

BLACK MIRROR: Miley Cyrus dukker opp i den nyeste traileren av Black Mirror. Video: Netflix Vis mer

Mens eksmannen, Liam Hemsworth har blitt koblet til australske Maddison Brown (23) etter skilsmissen, skal Miley nå være singel etter bruddet fra Cody Simpson.

I intervjuet med Howard Stern innrømmet «Can't Be Tamed»-stjernen at det har vært en «interessant og utfordrende» å prøve å date noen under coronapandemien. Likevel har hun funnet en måte å tilfredstille behovene sine på.

- Jeg har mye FaceTime-sex, avslørte hun, ifølge E! News.

LES OGSÅ: Saksøkes etter sjokkbrudd

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer