- Jeg kommer aldri til å snakke om det igjen

Dorthe Skappel nekter å snakke om silikonpuppene. Men innrømmer at hun har fjernet silikonet.

TAUS: Dorthe Skappel vil aldri mer snakke om silikonpuppene sine. I kveld står hun på scenen i Gullruten for 13. gang,  Foto: Stella Pictures
TAUS: Dorthe Skappel vil aldri mer snakke om silikonpuppene sine. I kveld står hun på scenen i Gullruten for 13. gang, Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Dorthe Skappel (49) innrømmet tidligere i vår om at hun hadde tatt silikon i brystene. Men nå vil ikke Gullruten-programlederen snakke om det lenger.

- Jeg snakket om det i «Stil», fordi det falt helt naturlig for meg å gjøre det der og da. Og fordi det var jeg som hadde kontrollen over det. Og det jeg sa i det programmet er det jeg ønsker å si om akkurat det. Og jeg kommer aldri til å snakke om det igjen, sier Skappel i et intervju med VG.

Men Skappel, som i kveld står på scenen for 13. og siste gang i Gullruten, vil ikke si hvorfor hun ikke vil snakke om det.

- Nei. Det er min greie. Det er det ingen som har noe med, sier hun til VG.


Det samme sier hun i Dagbladet Magasinet, men hun innrømmer at silikonet nå er ute igjen.

- Det er relativt åpenbart at de er ute igjen – men utover det vil jeg ikke si noe mer om det temaet, sier Dorthe.

I programmet «Stil», sa Dorthe dette til sin medprogramleder Mariann Thomassen.

- Det var vanskelig å komme dit hvor man føler at det man har er bra nok. Nå skal jeg avsløre noe for deg som jeg egentlig tror hele Norges befolkning egentlig vet, men som ingen har sagt noen ting om, og langt mindre jeg, sa hun.

Hun pekte på bh-en og fortsatte:

- Det holdt ikke for meg å putte noen ting inn her. Jeg måtte gjøre det på ordentlig. Så jeg har silikonpupper.

 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg synes ikke at jeg eksponerer meg så mye

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer