- Jeg kommer aldri til å skifte bleier

«Idol»-dommer Simon Cowell gleder seg likevel til å bli far.

BLIR FORELDRE: Simon Cowell og Lauren Silverman blir foreldre i slutten av februar. Foto: FameFlynet
BLIR FORELDRE: Simon Cowell og Lauren Silverman blir foreldre i slutten av februar. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Simon Cowell (54) gjorde i fjor sommer bestekompisens kone, Lauren Silverman (36), gravid. Paret venter sitt første barn i slutten av februar.

Simon, som er kjent for sine krasse kommentarer på talentprogrammene «Britains Got Talent», «Idol» og «X Factor», har derimot tenkt til å gi kona ansvaret for enkelte ting av barneoppdragelsen. I et nytt intervju med Cowell innrømmer nemlig stjernen at han nekter å skifte bleier.

- Jeg har aldri skiftet en bleie i mitt liv, og jeg kommer heller ikke til å gjøre det nå. Jeg klarer det bare ikke. Jeg vil være på plass under fødselen, men kanskje stå noen meter unna, sier Cowell ifølge The Mirror.

DOMMER: Simon Cowell sitter i dommerpanelen i flere talentkonkurranser. Her fra amerikanske «X-Factor» sammen med kollegaene L.A Reid, Britney Spears og Demi Lovato. Foto: All Over Press
DOMMER: Simon Cowell sitter i dommerpanelen i flere talentkonkurranser. Her fra amerikanske «X-Factor» sammen med kollegaene L.A Reid, Britney Spears og Demi Lovato. Foto: All Over Press Vis mer

Cowell, som for tiden er travelt opptatt med auditions til «Britains Got Talent» i London, forteller at han har et privatfly stående i tilfelle han må haste tilbake til New York hvis Lauren skulle føde.

- Flyet har ikke kommet enda, men det kommer ikke til å forandre så mye. Jeg har hundene mine her, og har hatt det fantastisk med de. Lauren vet at jeg jobber mye og hun syns det er greit. Vi vil også bruke flyet til å reise litt sammen. Vi har tatt en avgjørelse om å flytte tilbake til Storbritannia etter fødselen. Lauren ønsker å bo her for en stund, sier Cowell.

MUSIKKMOGUL: Simon Cowell har et av verdens mest kjente navn innen musikk. Cowell har vært dommer i talentkonkurranser som Idol og X-Factor, men har også vært manager for stjerner som Westlife, Susan Boyle og One Direction.
MUSIKKMOGUL: Simon Cowell har et av verdens mest kjente navn innen musikk. Cowell har vært dommer i talentkonkurranser som Idol og X-Factor, men har også vært manager for stjerner som Westlife, Susan Boyle og One Direction. Vis mer

Men litt nerver er det likevel å spore hos den spreke 54-åringen.

- Jeg har lyden på telefonen på fullt under opptakene. Hvis det plutselig skjer må jeg bare hoppe på flyet. Jeg har en følelse av at barnet mitt kommer til å være skikkelig rampete, forteller «Idol»-dommeren.

LES OGSÅ:  Gjett hvem Simon Cowell vil oppkalle barnet etter?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer