- Jeg kommer aldri til å få superkroppen tilbake

Jessica Alba savner kroppen hun hadde før hun ble mamma.

<strong>STRÅLER:</strong> Filmstjernen forteller at hun er mer på nett med sin egen seksualitet nå enn tidligere. Foto: All Over Press
STRÅLER: Filmstjernen forteller at hun er mer på nett med sin egen seksualitet nå enn tidligere. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespilleren Jessica Alba (30) venter for tiden sitt andre barn. Men selv om familielykken stråler, savner skjønnheten kroppen hun hadde før hun ble gravid første gang.

- Jeg kommer aldri til å få den kroppen jeg hadde før jeg fikk Honor tilbake. Kroppen min er annerledes nå. Buksene mine sitter annerledes på, og ting henger litt på en annen måte. Det er et mirakel det som skjer, men man er definitivt annerledes etterpå. Med mindre man er Gisele Bundchen da, sier hun til bladet Allure.

Graviditeten har også flere positive effekter på filmstjernen, som hevder hun er mer på nett med sin egen seksualitet nå, i forhold til før hun fikk barn.

- Jeg var ganske sjenert. Det var ikke noe jeg omfavnet før jeg fikk datteren min. Jeg så hvor fantastisk det er å være en kvinne og samtidig ha muligheten til å skape et liv.

Alba fortalte tidligere at hun tar det mer med ro nå enn første gang hun var gravid.

- Det er rett og slett ikke så skremmende denne gangen. Forrige gang skjedde alt for første gang, og jeg lurte hele tiden på hva som skjedde, og hva alt betydde. Jeg sjekket opp alt på nettet, jeg hadde bøker, og jeg ga meg selv diagnoser med alt som kunne gå galt. Selvsagt gikk alt bra. Denne gangen tar jeg det helt med ro, sa hun til Us Weekly.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Denne gangen tar jeg det helt med ro

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer