VIL IKKE HA BARN: - Jeg synes det er koselig med barn, men jeg kommer aldri til å få egne. Det er en enorm forpliktelse, du setter tross alt et annet menneske til verden, sier Anne-Kat. Hærland til Kamille. Foto: Anders Myhren / Seher.no
VIL IKKE HA BARN: - Jeg synes det er koselig med barn, men jeg kommer aldri til å få egne. Det er en enorm forpliktelse, du setter tross alt et annet menneske til verden, sier Anne-Kat. Hærland til Kamille. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer

- Jeg kommer aldri til å få egne barn

Anne-Kat. Hærland har bestemt seg.

Publisert
SEHER.NO: Komikeren Anne-Kat. Hærland (38) har siden 2009 vært sammen med lydteknikeren Trond Kjørlaug, men i et intervju med bladet Kamille avviser hun at de to har noen planer om å utvide familien.

- Jeg synes det er koselig med barn, men jeg kommer aldri til å få egne. Det er en enorm forpliktelse, du setter tross alt et annet menneske til verden. Det er så mye annet jeg har lyst til å bruke tiden på, sier hun.

Hærland - som ifølge skattelistene hadde en inntekt på over seks millioner kroner i fjor - hevder hun foretrekker å bruke sin fritid på å reise.

- Jeg elsker å reise! Og så er det så fint å ha råd til å invitere vennene mine på ferie. Jeg er utrolig takknemlig for denne jobben har gitt meg økonomisk frihet. Pengene får bein å gå på, det er ikke det. Men jeg bruker dem ikke på materialistiske ting, jeg vil heller sitte igjen med gode opplevelser, sier hun til Kamille.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
- Merker at hun er borte på buksekanten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer