- Jeg kom egentlig ikke overens med pappa

Brody Jenner avslører at faren har blitt en mye friere og gladere person etter at han skiftet kjønn.

SKRYTER AV CAITLYN: Bruce Jenners forhold til faren er blitt bedre etter at han skiftet kjønn fra Bruce til Caitlyn Jenner. Foto: NTB Scanpix
SKRYTER AV CAITLYN: Bruce Jenners forhold til faren er blitt bedre etter at han skiftet kjønn fra Bruce til Caitlyn Jenner. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Livet smiler virkelig til den tidligere OL-vinneren og realitystjernen Caitlyn Jenner (65), etter den kjønnsbekreftende operasjonen og forvandlingen fra Bruce.

En hel verden har fulgt Jenners reise etter at hun stod frem med historien sin, og hun har fått massiv støtte av fans og mennesker over hele verden.

Caitlyn ble kjent som Bruce Jenner gjennom realityserien «Keeping Up With the Kardashians» som ektemannen til Kris Jenner (59), pappen til Kendall (19) og Kylie Jenner (17), og stefaren til Kourtney (36), Kim (34), Khloe (31) og Robert Kardashian (28).

Saken fortsetter under bildet.

EKS-KONA: I 23 år var Caitlyn gift med Kris Jenner før de tok ut separasjon høsten 2014. Foto: wenn.com
EKS-KONA: I 23 år var Caitlyn gift med Kris Jenner før de tok ut separasjon høsten 2014. Foto: wenn.com Vis mer

Seksbarnsfar

Bruce hadde allerede to ekteskap bak seg, som resulterte i fire barn, før han giftet seg med Kris i 1991, og etter bryllupet mistet han mye av kontakten med sine eldste barn.

Etter kjønnsoperasjonen og forvandlingen til Caitlyn hyller nå barna sitt nye og bedre forhold til faren.

- Det er fantastisk. Det må være en av de mest historiske tingene som har skjedd på lenge. Det faktum at Caitlyn vant OL, sier Brody Jenner (31), kjent fra «The Hills», til E!News.com.

- Jeg har kjent Bruce i lang tid, og jeg kom egentlig ikke overens med ham. Caitlyn og jeg kommer bedre overens for Caitlyn er den hun egentlig er, og hun lever endelig livet sitt som den personen hun egentlig var, avslører han.

Saken fortsetter under bildet.

VAKKER: Etter kjønnsskifteoperasjonen er Caitlyn Jenner endelig lykkelig. Foto: NTB Scanpix
VAKKER: Etter kjønnsskifteoperasjonen er Caitlyn Jenner endelig lykkelig. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre beskriver Brody hvorfor han liker faren bedre i dag.

- Caitlyn er en mye friere og gladere person, og jeg synes det er veldig fint. Det viktigste for folk som er i den situasjonen er å ikke være redd for å være seg selv. Vær deg selv. Og hvis ikke familien godtar deg, så vil det være andre mennesker som gjør det.

Jenners datter fra sitt første ekteskap, Cassandra, er enig med halvbroren.

- Forholdet mitt til Caitlyn er mye bedre enn det jeg hadde med Bruce, men vi har fremdeles mye å jobbe med. Vi snakket ikke sammen på årevis, og nå snakker vi på telefonen og treffes annen hver uke, noe jeg er veldig takknemlig for, fortalte hun nylig til People.com.

ATLET: Jenner vant gull under sommer OL i Montreal i 1976.  Foto: NTB Scanpix
ATLET: Jenner vant gull under sommer OL i Montreal i 1976. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Caitlyn Jenner feiret Gay Pride weekend

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer