- Jeg knivstakk henne ved et uhell

Skuespillerens kjæreste påført 20 knivstikk.

FRA FILMEN: Her er Shelley Malil fra sin rolle, der han spilte Carells medarbeider i elektronikkforetningen. Foto: Fra filmen
FRA FILMEN: Her er Shelley Malil fra sin rolle, der han spilte Carells medarbeider i elektronikkforetningen. Foto: Fra filmen Vis mer
SEHER.NO: Skuespilleren Shelley Malil (45) forklarte i retten torsdag at han knivstakk sin tidligere kjæreste 20 ganger, da han trodde det var en annen person som var etter ham i mørket.

Malil har blant annet spilt i filmen «The 40 Year Old Virgin».

- Jeg er veldig lei meg. Jeg ante ikke at det var henne. Da jeg så bildene av skadene hennes for første gang, ble jeg sjokkert. Når jeg ser de bildene nå, kan jeg fortsatt ikke tro at kniven jeg holdt forårsaket alle de skadene, sa han ifølge People.com.

Malil forklarte til juryen at han aldri mente å drepe eller skade Kendra Beebe (38). Hendelsen fant sted i San Diego i august 2008.

Skuespilleren spilte en av Steve Carells medarbeidere i elektronikkbutikken i «The 40 Year Old Virgin». Nå risikerer han fra 21 års fengsel til livstid, etter at han ble siktet for mordforsøk, overfall med dødelig våpen og innbrudd. Han erklærte seg ikke skyldig.

Beebe overlevde angrepet, og var tilstede i rettssalen for å vitne mot Malil.

Ifølge skuespilleren fant han sin kjæreste sammen med hennes venn, David Maldonado, i stuen der Beebe bodde. Malil hevder han følte seg truet av Maldonado, og det hele brøt ut i et basketak. Ved et tidspunkt grep Malil etter kniven.

Maldonado skal deretter ha gått ut mot sin egen bil.

- Jeg er nesten helt sikker på at han har en pistol rettet mot meg. Jeg komm rundt hjørnet og merket at jeg ble slått i bakken. Deretter brukte jeg kniven i selvforsvar, og det var ikke før jeg hørte Beebes stemme at jeg forsto at det var hun jeg hadde stukket, sier Malil.

Rettssaken skal etter planen fortsette mandag og tirsdag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det var så dypt, et enormt hull!

LES OGSÅ: Ble jaget av mann med kniv