Pernille Juvodden

- Jeg knakk sammen

Ble coronasyk rett før fødsel.

MOR: I mars i fjor ble Pernille Juvodden og samboeren John Carew foreldre til datteren Melodie. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
MOR: I mars i fjor ble Pernille Juvodden og samboeren John Carew foreldre til datteren Melodie. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i 2020 nyheten om at John Carew (43) hadde funnet lykken med influenseren Pernille Juvodden (26). Allerede året etter ble det kjent at de ventet barn sammen, og i mars 2021 kom lille Melodie til verden.

I en av de seneste episodene av Tuva Fellmans «Fødselspodden» åpner Juvodden seg om det som skulle vise seg å bli en ganske dramatisk slutt på svangerskapet med datteren.

- Fikk helt panikk

26-åringen var gravid mens coronapandemien herjet i landet, og hun forteller i podkastepisoden at hun hadde vært veldig forsiktig gjennom hele svangerskapet slik at hun skulle unngå å bli smittet.

I uke 39 testet hun likevel positivt, og formen ble bare dårligere og dårligere.

- Jeg knakk sammen. Det er ikke ofte jeg griner altså, men da raste verden min sammen. Jeg var så redd og tenkte at «nå må jeg føde alene, nå er det game over». Jeg fikk helt noia, jeg fikk helt panikk. (...) Det er det kjipeste jeg har vært med på faktisk, innrømmer hun overfor Fellman.

I starten testet samboeren, Carew, negativt - men det tok ikke lang tid før også hans test slo ut. De lå dermed dårlig an med tanke på at han kunne være til stede under fødselen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer