- Jeg klikket helt og kakket ham i hodet

Selda Ekiz ble antastet på shopping i Tyrkia.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Onsdag gjester NRK-profilen Selda Ekiz (31) humorprogrammet «Brille». Da Harald Eia (50) spør om hun noen gang har blitt utsatt for en ulykke, forteller Ekiz om en dramatisk hendelse under en ferietur til Tyrkia.

- En gang da jeg var 20 år skulle jeg kjøpe noen sko av en skoselger i Tyrkia og spurte om jeg kunne få en fin pris. Så sa han sleske tyrkeren «ja, du skal få en god pris», mens han liksom tok på meg under skjørtet, forteller Selda i programmet.

Den «sleske tyrkeren» hadde nok ikke regnet med Ekiz' voldsomme reaksjon.

- Først skjønte jeg ingenting, så klikket jeg og kakket ham i hodet med stilletthælen. Jeg knuste to høye speil og raserte alle hyllene og klikka helt og løp ut.

DÅRLIG MINNE: Selda beskriver overgrepet i Tyrkia som «traumatiserende».  Foto: TvNorge
DÅRLIG MINNE: Selda beskriver overgrepet i Tyrkia som «traumatiserende». Foto: TvNorge Vis mer

- Det var rett og slett et overgrep? spør Bård Tufte Johansen.

- Ja, han tok liksom ordentlig, sier programlederen og viser hvordan mannen tok henne opp under skjørtet og legger til at hun ble «traumatisert».

- Jeg ropte mer da jeg kom ut av butikken, og da var det en haug med andre tyrkere som skulle beskytte meg som gikk ut og banket ham opp, også gikk jeg derfra.

Ønsker seg barn

Privat er Selda Ekiz samboer med komiker Gustav Nilsen (41), som hun håper å gifte seg - og få barn med:

- Jeg begynner jo å bli gammel, og tenker at jeg bør sette i gang. Etter at jeg ble tante, ser jeg jo at det er fullt mulig å få en oppegående unge. Men jeg liker å jobbe mye, sa hun til Se og Hør før jul i fjor.

PRIVAT LYKKE: Selda Ekiz fant drømmemannen da hun møtte komikeren Gustav Nilsen.
PRIVAT LYKKE: Selda Ekiz fant drømmemannen da hun møtte komikeren Gustav Nilsen. Vis mer

De to har vært et par i drøye fem år, og frierbrev den populære programlederen har mottatt de siste årene har fått stå ubesvarte.

- Jeg har fått frierbrev, men det tror jeg alle får. Jeg tror ikke jeg er den eneste som får mail fra folk som sier «jeg har sett deg på TV, skal vi ta en brus sammen». Jeg tror du får henvendelser så lenge du er på TV, men jeg svarer ikke på noe, sa Ekiz til Seoghør.no i 2012.

«Brille» sendes på TvNorge onsdag kl. 20.30.

LES OGSÅ: - Jeg føler at jeg har begynt å forfalle

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer