- Jeg kler av meg når jeg blir nervøs

Venke Knutson om å synge live i «Gullrekka».

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Venke Knutson (35) er aktuell i musikkprogrammet «The Hit», på NRK i høst. Der er det live-sendinger hver fredag, og da kan til og med etablerte artister bli svært nervøse.

Til Seoghør.no forteller Venke at hun kler av seg når hun blir nervøs.

- Det er veldig vanskelig å holde tilbake for meg på den fronten. Jeg blir jo varm, og må kle av meg. Det er vanskelige valg, og da må jeg bare må kle av meg.

<strong>THE HIT:</strong> Vidar Busk, Venke Knutson og Atle Pettersen er klare for The Hit.  Foto: Morten Eik
THE HIT: Vidar Busk, Venke Knutson og Atle Pettersen er klare for The Hit. Foto: Morten Eik Vis mer

- Så hva har du egentlig på deg på fredagssendingene?

- Hvertfall undertøy. Alltid, ler Knutson.

I år feirer Venke Knutson sitt ti-årsjubileum som albumartist. Venke debuterte med låten «Panic» og slo gjennom i 2004 med debutalbumet «Scared». I forbindelse med dette albumet ble også hit-singelen «Kiss» sluppet.

Men nå er artisten storfornøyd med å være med på musikkprogrammet.

- Jeg liker å være med på å vise folk at de kan og at låtskrivere må opp og frem, sier hun.
 
«The Hit» er NRKs nye direktesendte fredagssatsing med premiere 5. september.

Møt fjorten av Norges aller største artister og band, og Marte Stokstad som programleder.

Dette er konseptet

Atle Pettersen, D’sound, Maria Haukaas Mittet, D.D.E, Trine Rein, Alexander Rybak, Maria Arredondo, Vidar Busk, Helene Bøksle, Alexander With, Jørn Hoel, Åge Sten Nilsens, Ammunition, Venke Knutson, A1 er artistene som skal være med.

Artistene skal finne sin neste hit hos en av de 42 ukjente låtskriverne som er plukket ut til å bidra. Tvisten er at artistene ikke skal sitte bak et dommerpanel, de skal derimot kjempe seg imellom om å plukke ut den låten de mener har størst hitpotensiale.

Atle Pettersen, D’sound, Maria Haukaas Mittet, D.D.E, Trine Rein, Alexander Rybak, Maria Arredondo, Vidar Busk, Helene Bøksle, Alexander With, Jørn Hoel, Åge Sten Nilsens, Ammunition, Venke Knutson, A1 er artistene som skal være med. Foto: Morten Eik
Atle Pettersen, D’sound, Maria Haukaas Mittet, D.D.E, Trine Rein, Alexander Rybak, Maria Arredondo, Vidar Busk, Helene Bøksle, Alexander With, Jørn Hoel, Åge Sten Nilsens, Ammunition, Venke Knutson, A1 er artistene som skal være med. Foto: Morten Eik Vis mer

De skal deretter gjøre sangen til «sin», fremføre den live og utgi den som sin neste singel. Superprodusenten bak artister som U2 og Rolling Stones, Steve Lillywhite, har vært med å plukke ut de 42 låtene blant 3162 innsendte bidrag.

Han kommer til finalen og kåringen av «The Hit!».

LES OGSÅ: Her er The Hit -artistene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer