Jennifer Lawrence og Kim Kardashian:

- Jeg kledde meg naken i klesskapet til Kris Jenner

Filmstjernen røper pikante detaljer fra en fuktig middag hos Kim Kardashians mamma.

FUKTIG HJEMMEKVELD: Da Kim Kardashian West (t.v.) og Jennifer Lawrence (t.h.) gjestet «Jimmy Kimmel Live!» denne uken, fortalte de om en særdeles fuktig kveld hjemme hos Kris Jenner (midten). Foto: NTB scanpix/ Instagram
FUKTIG HJEMMEKVELD: Da Kim Kardashian West (t.v.) og Jennifer Lawrence (t.h.) gjestet «Jimmy Kimmel Live!» denne uken, fortalte de om en særdeles fuktig kveld hjemme hos Kris Jenner (midten). Foto: NTB scanpix/ Instagram Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Oscar-vinner Jennifer Lawrence (27) er omtrent like kjent for sin klønete og lite selvhøytidelige framferd som for prestasjonene sine på det store lerretet.

Og da hun var gjesteprogramleder for «Jimmy Kimmel Live!» torsdag, dro filmstjernen med seg reality-dronningen Kim Kardashian West (37) inn i en av historiene sine.

«Hunger Games»-stjernen intervjuet Kardashian West i programmet, men i tillegg til å grille tv-stjernen kom Lawrence altså med en temmelig personlig innrømmelse:

Hollywood-stjernen har kjent Kardashian- og Jenner-familien en stund, og i beste sendetid fortalte hun om da hun ble full hjemme hos Kris Jenner (61).

- Jeg drakk fem martinier og endte opp naken i klesskapet hennes, jeg er helt alvorlig, sa Lawrence i tv-studio, ifølge People.

- Aldri vært fullere

Videre omtalte Jennifer Lawrence den fuktige kvelden som «alt jeg noensinne kunne ha drømt om». Og Kim Kardashian West bekreftet gladelig historien til venninnen:

- Jennifer kom på middag for to uker siden, jeg har aldri sett moren min mer beruset tidligere i livene våre. Det var utrolig festlig. De tok seg litt mange drinker for min smak, sier reality-stjernen.

Imidlertid nøyde ikke «J-Law» seg med å forsyne seg av barskapet til den berømte reality-familien. Hun gjorde seg også komfortabel i klesskapet til Kris Jenner:

- Jeg husker at jeg kledde meg naken i skapet til moren din, og befalte deg å kle på meg. Du kledde meg opp helt fabelaktig, jeg så fantastisk ut, sa Lawrence rosende i programmet.

Ifølge Kardashian West prøvde Lawrence dessuten å få førstnevntes ektemann, rapper og designer Kanye West (40), til å hjelpe til med stylingen.

Dét satte tobarnsmoren imidlertid en stopper for, da hun oppdaget at Oscar-vinneren faktisk hadde tatt av seg alle klærne.

Havnet «til sengs» med Kris Jenner

Jennifer Lawrence har i mange år vært stor fan av reality-serien «Keeping Up With the Kardashians», og da hun fylte 25 år i 2015 fikk hun tidenes bursdagsoverraskelse av et par venner.

I et intervju med New York Times-journalist Brooks Barnes, har Lawrence fortalt at hun ble beæret med en overraskelsesfest - der Kris Jenner, som kom bærende på bursdagskaken, var den aller største overraskelsen:

- Det er det nærmeste jeg har kommet å faktisk miste bevisstheten. Jeg hadde IKKE PEILING. Jeg hadde aldri møtt henne før, men vi har alltid sett på «Keeping Up With the Kardashians».

Og, kanskje ikke så overraskende, endte Lawrence opp i senga med Jenner i løpet av kvelden. Bildebeviset ble siden delt på Kris Jenners Instagram-konto.

- Deretter sang Kris Jenner og jeg «Build Me Up Buttercup» på karaoke, og så tok vi det bildet, la filmstjernen til i intervjuet, ifølge Entertainment Tonight.

Saken fortsetter nedenfor.

Knuste ruter og ødelagte møbler

For øvrig er ikke Jennifer Lawrence den eneste Hollywood-stjernen som har røpet detaljer fra mer eller mindre fuktige festkvelder.

Tidligere i høst tok skuespiller Kate Hudson (38) bladet fra munnen om sine ville, stjernespekkede hjemmefester i et intervju med Cosmopolitan.

- Vinduene mine har blitt knust, forklarte 38-åringen den gang, og la til at hun ofte må fikse både stoler og sofa i etterkant.

Hudson avslørte videre at hun bestandig har baren full av drikkevarer, og at hun anser nettopp dét som en viktig nøkkel til en suksessrik festkveld.

- Det er ikke en eneste fest jeg har hatt hvor jeg ikke har fått en telefon fra vennene mine dagen etter hvor de har sagt: «Ugh, det der trengte jeg. Det var så gøy og jeg storkoste meg», fortalte hun i intervjuet.

That moment when @britneyspears shows up to your game night and your all like 👀💃🎉 #itsbritneybitch

Et innlegg delt av Kate Hudson (@katehudson)

LES OGSÅ: Justin og Selena ble tatt på fersken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer