- Jeg klarte nesten ikke puste

TV-kjendisen var nær ved å trekke seg i «71 grader nord»...

KLARE FOR KJENDIS-71: Disse deltar i kjendisversjonen av «71 grader nord», som sendes på våren i 2011. Bak fra venstre: Asgeir Borgemoen, Abid Raja, Vendela Kirsebom, Pål Anders Ullevålseter og Tor Endresen. Foran fra venstre: Mina Hadjian, Maria So Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
KLARE FOR KJENDIS-71: Disse deltar i kjendisversjonen av «71 grader nord», som sendes på våren i 2011. Bak fra venstre: Asgeir Borgemoen, Abid Raja, Vendela Kirsebom, Pål Anders Ullevålseter og Tor Endresen. Foran fra venstre: Mina Hadjian, Maria So Foto: Bjørn Ekker/Seher.no Vis mer
Se bildene av alle som skal delta i den andre sesongen av kjendisenes «71 grader nord» nederst i saken!  

STAVANGER (SEHER.NO): Innspillingen av kjendisenes «71 grader nord» er i full gang, og onsdag fikk pressen møte alle deltagerne midt i Stavanger-skogen i deres ferd mot Nordkapp. En av dem var den tidligere supermodellen Vendela Kirsebom (43).

Men mens de fleste smilte og var fornøyd med det meste, hadde Vendela en tøff dag. En meget tøff dag hadde hun.

Det var nemlig da deltagerne skulle konkurrere mot hverandre i BMX-sykling at redselen kom snikende til TV-kjendisen, som denne høsten blant annet er å se i FEM-programmet «Modell på en dag».

- Jeg var veldig, veldig redd. Jeg har syklet vanlig tråsykkel før, men det er noe helt annet å skulle sykle så ekstremt som dette, sier en skjelven Vendela til Seher.no under innspillingen.

43-slet seg gjennom prøverundene på den utfordrende BMX-banen, men kom sist i mål av alle deltagerne. Det viktigste var uansett at hun var like hel etterpå.

- Det gikk jo bra til slutt, men det var så ille at jeg vurderte å trekke meg. På grunn av laget mitt og slike ting følte jeg likevel at jeg måtte stille til start, forklarer Kirsebom, som bortsett fra den ubehagelige sykkelopplevelsen har hatt en fin tur sammen med de andre kjendisene.

- Jeg elsker å være ute i naturen, sier hun.

I mai fikk eksproffsyklist Dag Otto Lauritzen seg et ublidt møte med sanden da han skulle prøve BMX-cross for første gang under innspilling av TV-serien «På hjul med Dag Otto». Bare noen meter etter start sa det nemlig stopp for den veltrente 53-åringen. Lauritzen trynet skikkelig i et hopp, noe som endte med brukne ribbein for veteranen.

Kanskje var det også med dette friskt i minne at Vendela satte seg på sykkelen under innspillingen av «71 grader nord».

- Jeg var så redd at jeg nesten ikke klarte å puste. Det er jo kult å deale med den frykten, men det første jeg tenkte var at «dette gjør jeg bare ikke», forteller Vendela Kirsebom til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her. 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Gikk ned 12 kilo på fem måneder!

Se enkeltbilder av alle som skal delta i den andre sesongen av kjendisenes «71 grader nord» her: 

REALITY: Vendela Kirsebom er en av deltagerne i TVNorges kjendisutgave av «71 Grader Nord». Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
IKKE I TVIL: Asgeir Borgemoen var ikke i tvil da han ble spurt om å være med i det knallharde TVNorge-programmet. Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
RAJ RAJ: Abid Raja ofrer blod, svette og tårer for «71 grader nord». Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
TV-KLAR: Lene Alexandra Øien skal kjempe - mot ni andre - om å ta seg først til Nordkapp. Foto: Bjørn Ekker / Seher.no
MED I KAMPEN: Maria Solheim skal være med i kjendisversjonen av «71 grader nord». Foto: TVNorge
PÅ PLASS: Linda Medalen skal gi jernet for å vinne «71 grader nord». Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
KLAR: Tor Endresen bytter ut gitar med primus og ryggsekk i «71 grader nord». Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
ERFAREN: Pål Anders Ullevålseter er en erfaren mann innen motorsykkelsporten. Men det er langt fra sikkert at han er Norges tøffeste kjendis av den grunn. Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
PÅ TUR: Mina Hadjian er blant vårens ti kjendiser i «71 grader nord». Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
DELTAR: Mette Solli er klar for reality på TV. Foto: Bjørn Ekker/Seher.no