Johnny Depp:

- Jeg klarte ikke takle smerten

Filmstjernen snakker ut om skilsmissen med Amber Heard og hans tidligere store pengemisbruk.

ÅPNER OPP: Johnny Depp forteller at han aldri før har vært så langt nede som da han skilte seg fra sin tidligere kone Amber Heard. Her er de to avbildet høsten 2015. Foto: AP/ NTB Scanpix
ÅPNER OPP: Johnny Depp forteller at han aldri før har vært så langt nede som da han skilte seg fra sin tidligere kone Amber Heard. Her er de to avbildet høsten 2015. Foto: AP/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I mai 2016 slo bruddet mellom skuespillerparet Johnny Depp (55) og Amber Heard (32) ned som en bombe i internasjonale medier, bare 15 måneder etter at de giftet seg i en romantisk seremoni i Karibia.

Få dager senere tok bruddet en dramatisk vending, da Heard anklaget Depp for vold, og fikk innvilget besøksforbud mot ektemannen.

32-åringen hevdet Depp hadde store problemer med kokain og alkohol, og at han flere ganger skal ha misbrukt henne både fysisk og psykisk. Det skrev nettsiden TMZ den gang - noe Depp ikke var enig i.

Johnny Depp har på sin side nærmest holdt tyst om anklagene, før han denne uka ga et stort og sjelden intervju til Rolling Stone.

Langt nede

Til magasinet forteller 55-åringen at han aldri har vært så langt nede psykisk som han var under rettssaken mot sin tidligere kone.

- Jeg klarte ikke å takle smerten den påførte meg hver dag, forteller superstjernen.

For å komme seg gjennom den tunge depresjonen og smerten skilsmissen påførte ham, startet Depp å skrive et memoar på en gammel skrivemaskin.

- Jeg drakk meg full på vodka tidlig på morgenen, og startet å skrive til tårene fylte øynene mine og jeg ikke kunne se lenger, forteller Depp.

TRAKK TILBAKE ANKLAGENE: Amber Heard endte med å trekke tilbake voldsanklagene mot Johnny Depp, og saken endte med at han måtte punge ut mange millioner dollar i erstatning. Her er Amber utenfor høyesterett i L.A. i mai 2016, etter å ha fått innvilget et midlertidig besøksforbud mot ham. Foto: Reuters/ NTB scanpix
TRAKK TILBAKE ANKLAGENE: Amber Heard endte med å trekke tilbake voldsanklagene mot Johnny Depp, og saken endte med at han måtte punge ut mange millioner dollar i erstatning. Her er Amber utenfor høyesterett i L.A. i mai 2016, etter å ha fått innvilget et midlertidig besøksforbud mot ham. Foto: Reuters/ NTB scanpix Vis mer

Ble advart

Det var i 2015 Depp og Heard ble smidd i Hymens lenker under en seremoni i Karibien, ett år etter at de hadde forlovet seg.

Ifølge Depp skal kompisene hans ha advart Depp mot å gifte seg med Heard flere ganger, men Depp valgte å ikke lytte. Ifølge magasinet skal dermed Depps alkohol- og dopmisbruk ha «forbannet» ham etter den dramatiske skilsmissen.

Det kaotiske livet til den verdenskjente skuespilleren så dermed ikke ut til å ende med det første.

Vill pengesløsing

I starten av februar i fjor startet det som har blitt en tidkrevende kamp for filmstjernen. Depps tidligere forretningsapparat, The Management Group (TMG), gikk til sak mot ham.

TMG hevdet i rettspapirer at Depp hadde levd et ekstremt luksuriøst liv, der pengene nærmest hadde flydd ut av lommeboka.

Saken bunnet i at «Black Mass»-stjernen først gikk til sak mot TMG, fordi han mente de hadde underslått penger fra ham. Han hevdet også at de hadde gitt seg selv millionlønninger - på hans regning.

MØTTES PÅ JOBB: Johnny og Amber møttes under innspillingen av filmen «The Rum Diary». Her er de på filmens premiere i London i november 2013. Foto: NTB scanpix
MØTTES PÅ JOBB: Johnny og Amber møttes under innspillingen av filmen «The Rum Diary». Her er de på filmens premiere i London i november 2013. Foto: NTB scanpix Vis mer

Dette var ikke TMG enig i. I rettspapirer, signert av TMG, ble det framlagt bevis om at Johnny Depps enorme pengeforbruk trolig var langt villere og større enn først antatt, og gruppen hevdet at de prøvde å stoppe det flere ganger.

Blant annet skal «Alice in Wonderland»-skuespilleren ha brukt 500 000 dollar - rundt fire millioner kroner - på leie for oppbevaring av sin samling av Hollywood-rekvisitter.

142 000 kroner skal gått til kofferter og vesker fra Prada, ifølge The Wrap. Hans private øy i Bahamas-regionen skal i tillegg koste nærmere åtte millioner kroner å vedlikeholde, og han skal også skylde fire millioner i kredittkortgjeld.

Peoples choice awards: Johnny Depp vinner pris for folkets favoritt ikon. - Jeg ville ikke stått her hvis det ikke var for dere. Vis mer

- Fornærmende

I intervjuet med Rolling Stone legger ikke Johnny Depp skjul på at han har brukt mye penger de siste årene.

- Det er fornærmende å si at jeg brukte 30 000 dollar på vin, fordi det var mye mer enn det, sier han.

Selv om det tilsynelatende ikke ser ut til at Depp lar overskriftene om pengebruken hans gå innpå ham, er han likevel bekymret for hvordan det har påvirket barna hans, Lily-Rose (19) og Jack Christopher Depp (16).

- Sønnen min måtte høre om hvordan jeg mistet alle pengene mine fra barna på skolen. Det er ikke riktig, sier han.

LES OGSÅ: Tilbragte to dager i fengsel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer