Joe Manganiello:

- Jeg klarte ikke ta øynene bort fra henne

Allerede første gang Joe Manganiello så Sofia Vergara, visste han at det var noe spesielt med henne.

LYKKELIG GIFT: Sofia Vergara og Joe Manganiello falt hardt og fort for hverandre da de møttes for første gang for seks år siden. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG GIFT: Sofia Vergara og Joe Manganiello falt hardt og fort for hverandre da de møttes for første gang for seks år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I juli 2014 begynte ryktene å svirre om Hollywood-stjernene Sofia Vergara (47) og Joe Manganiello (43) hadde falt for hverandre.

De to møttes for første gang under en middag i Det hvite hus bare to måneder tidligere, men da var «Modern Family»-stjernen forlovet med forretningsmannen Nick Loeb (44).

Nå avslører «True Blood»-kjekkasen at han ble bergtatt av den vakre colombianske skuespilleren fra første øyeblikk han så henne.

Var forlovet

Manganiello var invitert til middagen i Det hvite hus sammen med broren sin Nicholas Manganiello og redaktøren Jess Cagle (55), og da han fikk øye på Vergara mistet han nesten munn og mæle.

- Da vi gikk og kikket oss rundt kom plutselig Sofia Vergara feiende inn foran oss. Hun hadde på seg en kjole som så fantastisk ut på henne, og jeg klarte bare ikke å ta øynene bort fra henne, forteller han til SiriusXM radioshow, ifølge Contact Music.

- Jess sa til meg: «Liker du det du ser?» Og jeg svarte: «Ja, jeg liker det veldig mye». Han: «Hvilken del av festen vil du gå til nå?» Jeg: «Vi går dit hun skal». Så vi endte egentlig opp med å følge etter henne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer