Joe Manganiello:

- Jeg klarte ikke ta øynene bort fra henne

Allerede første gang Joe Manganiello så Sofia Vergara, visste han at det var noe spesielt med henne.

LYKKELIG GIFT: Sofia Vergara og Joe Manganiello falt hardt og fort for hverandre da de møttes for første gang for seks år siden. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG GIFT: Sofia Vergara og Joe Manganiello falt hardt og fort for hverandre da de møttes for første gang for seks år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I juli 2014 begynte ryktene å svirre om Hollywood-stjernene Sofia Vergara (47) og Joe Manganiello (43) hadde falt for hverandre.

De to møttes for første gang under en middag i Det hvite hus bare to måneder tidligere, men da var «Modern Family»-stjernen forlovet med forretningsmannen Nick Loeb (44).

Nå avslører «True Blood»-kjekkasen at han ble bergtatt av den vakre colombianske skuespilleren fra første øyeblikk han så henne.

Var forlovet

Manganiello var invitert til middagen i Det hvite hus sammen med broren sin Nicholas Manganiello og redaktøren Jess Cagle (55), og da han fikk øye på Vergara mistet han nesten munn og mæle.

- Da vi gikk og kikket oss rundt kom plutselig Sofia Vergara feiende inn foran oss. Hun hadde på seg en kjole som så fantastisk ut på henne, og jeg klarte bare ikke å ta øynene bort fra henne, forteller han til SiriusXM radioshow, ifølge Contact Music.

- Jess sa til meg: «Liker du det du ser?» Og jeg svarte: «Ja, jeg liker det veldig mye». Han: «Hvilken del av festen vil du gå til nå?» Jeg: «Vi går dit hun skal». Så vi endte egentlig opp med å følge etter henne.

STJERNESPEKKET: Sofia Vergara og hennes ektemann Joe Manganiello flørtet foran fotografene da de ankom premieren på Star Wars: The Last Jedi i Los Angeles. Video: Splash DV Vis mer

Joe fikk anledning til å snakke med Sofia senere samme kveld, men han trodde aldri det ville skje noe mellom dem ettersom hun var forlovet.

Da han derimot fikk høre at skjønnheten hadde brutt forlovelsen med Nick Loeb bare noen uker etter middagen i Det hvite hus, slo han til. 43-åringen kontaktet skuespillerens «Modern Family»-kollega Jesse Tyler Ferguson (44) for å forhøre seg med ham om han burde be henne ut, skriver nettstedet.

Jesse ga Joe telefonnummeret hennes, og de to begynte å snakke mens Sofia var i New Orleans og spilte inn en film.

- Jeg sa til henne: «Jeg kommer til New Orleans. Hvis du er opptatt, drar jeg på sightseeing, men hvis du har tid og lyst, så vil jeg ta deg med ut». Hun sa at jeg var gal, og jeg svarte: «Vi ses til uken», deler filmstjernen.

Deretter gikk det slag i slag for stjerneparet.

- Jeg trenger en selvsikker kvinne

Etter knappe fem måneder som kjærester, i romjulen 2014, fridde Joe Manganiello til Sofia Vergara. I november året etter ga de hverandre sine ja i en overdådig seremoni i Florida.

Nå har duoen vært sammen i seks år, og de virker fremdeles hodestups forelsket i hverandre.

- Livet mitt er fantastisk fordi jeg liker kona mi skikkelig godt. Jeg liker å snakke med henne. Jeg liker å tulle med henne. Vi ler fanken meg sammen hele dagen, hver eneste dag. Min absolutte favoritt er å få kona mi til å le så mye at hun begynner å grine. Det er den beste følelsen, fortalte 43-åringen til han til Men's Health i fjor.

Joe har fått millioner av kvinnelige fans gjennom sine sexy roller i TV-serien «True Blood» og strippe-filmene «Magic Mike» og «Magic Mike XXL». Det er kanskje ikke alltid like lett for en partner å takle. Men Sofia, som på sin side har en stor mannlig fanskare, skal ikke være av den sjalu typen.

- Jeg liker selvfølgelig at hun vet hvordan hun skal ta vare på seg selv, for jeg trenger en selvsikker kvinne. Det må et skikkelig sterkt og selvsikkert individ til for å håndtere de type prosjekter jeg har jobbet med, innrømmet han til Men's Health.

View this post on Instagram

HAPPY VALENTINES DAY MY LOVE!!!

A post shared by JOE MANGANIELLO (@joemanganiello) on

Videre sa 43-åringen at han og kona er totale motsetninger privat - på alle de riktige måtene.

- Og vi utfyller hverandre også på alle de riktige måtene. Maskulin og feminin, yin og yang, hva enn du har lyst til å kalle det, forklarte han.

Duoen har ingen felles barn sammen, men Sofia har sønnen Manolo (27) fra et tidligere forhold.

Vis mer

LES OGSÅ: Kristen Stewart har fått ny kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer