STRAM I BADEDRAKT: - Det vanskeligste var å hindre utstyret å falle ut, sier Petter Pilgaard, etter at han debuterte i damebadedrakt i "Paradise Hotel". Foto: TV3
STRAM I BADEDRAKT: - Det vanskeligste var å hindre utstyret å falle ut, sier Petter Pilgaard, etter at han debuterte i damebadedrakt i "Paradise Hotel". Foto: TV3Vis mer

- Jeg klarte ikke slutte å le

"Sant eller nødt"-leken tok en uventet vri i "Paradise Hotel"...

SEHER.NO: - Blir man utfordra i "Sant eller nødt", kan man ikke trekke seg. Det er første gangen jeg hadde på meg kvinneklær, ler "Paradise Hotel"-deltaker Petter Pilgaard til Seher.no.

I kveldens episode av "Paradise Hotel" får TV-seerne se glimt av reality-deltakernes frekke konkurranse, som endte med at den 29 år gamle investeringsrådgiveren måtte danse rundt i badedrakta til Yvonne Mariell Harjo Salamonsen (21).

- Jeg klarte ikke å slutte å le da han kom inn i badedrakten. Petter er en utrolig morsom kar, og jeg tvilte derfor ikke på at han ville gjennomføre det, sier hans romkamerat Iris Giladi (23) - som stod bak utfordringen.

Giladi avslører at ablegøyene ikke stoppet da de to var alene på rommet.

- Petter sier de morsomste ting. Plutselig kan han komme med en teori om verdensbildet som får meg til å flire, smiler hun til Seher.no.

Petter røper at den største utfordringen var å hindre sine edlere deler fra å dette ut av damebadedrakten.

- Jeg løste det ved å gjemme dem bak lårene så jeg fikk en "jentetiss", ler han.

Han legger imidlertid ikke skjul på at han sjelden klarer å unngå å gjøre lignende stunts på fest i Norge, men vil ikke avsløre hva som er det sprøeste han har gjort.

- Det er greit at ikke alt kommer ut i offentligheten. Men jeg kan love at dette ikke er det siste stuntet mitt på "Paradise Hotel", humrer han til Seher.no.

"Paradise Hotel" ser du på TV3 mandag til torsdag 21.30.

LES OGSÅ: - Alle har vel sett en naken kropp?