Ellinor Bjurström:

- Jeg klarte ikke slutte å gråte

Den svenske influenseren forteller ærlig om den dramatiske fødselen da datteren kom til verden.

TRAUMATISK: Ellinor Bjurström deler ærlige detaljer fra fødselen tidligere denne måneden. Foto: Privat
TRAUMATISK: Ellinor Bjurström deler ærlige detaljer fra fødselen tidligere denne måneden. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Den 11. august kunne den svenske «Unge mødre»- og «Top Model»-profilen Ellinor Bjurström (26) avsløre at hun og kjæresten Jimmy Olsson (33) hadde fått en datter. Den lille jenta fikk navnet Novali Noraa Bjurström. Fra før av har paret sønnen Aaron på snart fire år.

Gladnyheten om familieforøkelsen røpet influenseren selv på Instagram:

Under en bildeserie av seg selv og den nyfødte datteren skrev hun imidlertid at fødselen ikke gikk helt som planlagt. Novali ble nemlig født gjennom et hastekeisersnitt. Årsaken var at det fantes en risiko for at navlestrengen eller en arm ville bli med fostervannet ut.

ENDELIG HER: Elin og CF møtte hverandre på «Paradise Hotel», og nå har de blitt foreldre for tredje gang. Video: Rød Løper Vis mer

Ensom og forvirret

Nå er den lille jenta rukket å bli rett over to uker gammel, og sjokket har begynt å legge seg for Ellinor også. Nylig tok hun igjen til bildedelingstjenesten for å dele sin dramatiske fødselshistorie.

Den tidligere «Top Model»-deltakeren delte et bilde av seg selv fra sykehussenga, tatt rett etter fødselen. På bildet har hun på seg en hvit trøye, der det stikker ut diverse ledninger og som er tilgriset av blod. Man kan også tydelig se at hun har grått.

«Dette bildet er tatt ca. 30 minutter etter at Novali ble født. Det dere ser er en ensom, forvirret og nybakt mor med følelser overalt».

Slik starter det lange innlegget. Videre forteller hun at når man tar et keisersnitt så får man bedøvelse som gjør at man verken kan bevege eller føle noe i den nedre delen av kroppen. Etter operasjonen blir man derfor sendt til en avdeling hvor de tilser at bedøvelsen går ut igjen.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug deler klipp fra fødestua i den nyeste episoden av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

Bjurström måtte ligge i sykehussenga i flere timer mens hun ventet på å få følelsen i beina tilbake. Pappa Jimmy og den nyfødte datteren fikk ikke være til stede.

«Det var ganske forferdelig å måtte skilles fra henne rett etter fødselen. Jeg visste at hun hadde det bra med pappaen sin, men det føltes ikke riktig å ikke være sammen med henne. Hele kroppen min skrek etter henne, og jeg klarte ikke slutte å gråte».

Til Se og Hør beskriver den nybakte tobarnsmoren det å være atskilt fra datteren som et mareritt.

- Det var rett og slett et mareritt at jeg måtte være tre timer uten barnet mitt, kun en liten halvtime etter fødselen.

BABY: Daniel Louis og Kristina Vassileva har blitt foreldre, og til Rød Løper avslører de for første gang hva barnet skal hete. Video: Rød Løper Vis mer

Separasjonsangst

Den 26 år gamle tobarnsmoren forteller ærlig at hun tror denne opplevelsen satte en støkk i henne, noe som fremdeles sitter i.

- Jeg tror den opplevelsen har skapt litt separasjonsangst fra henne nå. Jeg tror det er det at vi ble separert så tidlig som har trigget det, innrømmer hun.

Etter tre timer, da bedøvelsen endelig hadde forlatt kroppen, kunne hun holde barnet sitt igjen.

- Det var helt magisk å holde henne og bare være med hverandre. All uro og stress slapp taket da jeg fikk komme tilbake til datteren mi.

Til tross for en dramatisk fødsel, forsikrer influenseren at det står bra til med hele familien.

- Jeg er lykkelig og føler meg «hel». Jeg er så glad jeg har familien min, avslutter hun.

LES OGSÅ: Eksen forlovet med superstjerne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer