- Jeg klarte ikke slutte å gråte

Den norske artisten slet med store depresjoner. Nå snakker hun ut om den tunge tiden.

SLET MED DEPRESJON: - Jeg husker sanglæreren min spurte om jeg var allergisk, fordi jeg var rød i øynene og grumsete i halsen. Jeg var redd for å bryte sammen, forteller Anine Stang til Seher.no. Foto: Anders Myhren / Seoghør.no
SLET MED DEPRESJON: - Jeg husker sanglæreren min spurte om jeg var allergisk, fordi jeg var rød i øynene og grumsete i halsen. Jeg var redd for å bryte sammen, forteller Anine Stang til Seher.no. Foto: Anders Myhren / Seoghør.no Vis mer
Se videointervjuet med Anine Stang nederst i saken!


SEHER.NO: Popstjernen Anine Stang (25) ble i vinter ble lansert som den nye storsatsingen til kjendismanager Peter Peters og plateselskapet Universal.  Etter hvert har hun også blitt et kjent navn her i Norge.

Tirsdag var den blide - og snart plateaktuelle - jenta med Seher.no på Tusenfryd. Der avslører hun at alt ikke har vært like lett i kampen om å slå igjennom som artist.

Da hun bodde i Los Angeles, var 25-åringen nemlig en periode langt, langt nede.

- Noen ganger føler man at alt man har jobbet med lenge bare raser sammen igjen. Og det har vært noen ganger der jeg har vært inmari langt nede og begynt å tvile på meg selv, forteller hun til Seher.no.

Anine Stang bodde i den amerikanske storbyen i tre år. Men det var først i fjor høst at depresjonen traff henne på brutalt vis.

- Jeg ble skikkelig deprimert, jeg følte at det ikke kom til å gå. Veldig vanskelig var det. Men heldigvis hadde jeg familien min som backet meg, støttet meg og som fikk meg til å fortsette. Og det er alltid mitt motto: Det er aldri så mørkt som i timen før solen står opp. Jeg vet at når ting er skikkelig vanskelig og liksom er helt svart, da vet jeg at det bare må skje noe positivt.

Årsaken til den tøffe tiden var først og fremst at planer som ble lagt, helt uten videre ble gjort om på. Derfor følte hun det som at alt gikk i grus. Dermed mistet hun også motet. I tillegg hadde Stang fått tilbud om platekontrakt, men som hun følte var i ferd med å glippe.
 
- Hvor ille var egentlig denne depresjonen, Anine?
 
- Jeg var skikkelig lei meg, og klarte ikke slutte å gråte. Jeg husker jeg måtte jobbe, og at jeg kjørte rundt med store solbriller og var redd bare noen sa noe. Jeg husker sanglæreren min spurte om jeg var allergisk, fordi jeg var rød i øynene og grumsete i halsen. Jeg var redd for å bryte sammen, forteller 25-åringen, som er svært takknemlig overfor sine foreldre som backet henne opp.


- Det var veldig imponerende, egentlig. Mange foreldre ville nok sagt at nå har du prøvd nok, nå får du komme hjem. Men da så jeg hvor stor tro de hadde på meg, de backet meg og mente jeg burde fortsette. De hjalp meg med å bygge opp selvtilliten igjen. Jeg er veldig takknemlig for at jeg har dem.

Men til slutt så den fremadstormende artisten lyset. Årsaken var først og fremst en mann ved navn Peter Peters, som nå altså fungerer som hennes manager.

- Når Peters ble interessert, da hoppet jeg på første fly. Og det gikk jo veldig bra fra da av. Det var en skikkelig berg og dalbane. Men nå det bra igjen, forteller hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Savner ingenting med singellivet

Se videointervjuet med Anine Stang her:[obj:media:8709]