- Jeg klarte ikke se på meg selv som ei pen jente

Nå er livet snudd på hodet for den 13 kilo lettere «Farmen»-deltageren Charlotte Thøgersen.

SEOGHØR.NO: Bærums-jenta Charlotte Thøgersen (25) har imponert i «Farmen» på TV 2. Med bare drøye halvannen uke igjen er 25-åringen fortsatt med i kampen om å ta seg helt til topps i programmet.

Men oppholdet på Li gård i Hedmark ga Charlotte mer enn bare gode minner …

Gjennom hele oppveksten har den vakre jenta slitt med lav selvtillit.

NYTT LIV: – Det er helt fantastisk. Jeg føler meg lettere på alle mulige måter! Jeg har alltid vært ei gladjente, men ikke på innsiden, sier Charlotte Thøgersen til Seoghør.no.
NYTT LIV: – Det er helt fantastisk. Jeg føler meg lettere på alle mulige måter! Jeg har alltid vært ei gladjente, men ikke på innsiden, sier Charlotte Thøgersen til Seoghør.no. Vis mer

– Jeg klarte ikke å se på meg selv som ei pen jente. Derfor var «Farmen» en test for meg. Det var en utfordring der jeg fikk leve helt naturlig, uten sminke og staffasje, sier hun til Seoghør.no.

«Farmen» snudde alt på hodet.

– Jeg har fått en opplevelse som har gjort meg mye sterkere, forteller hun.

Se intervjuet med Charlotte Thøgersen i videovinduet over!

Tok rollen som klovn

25-åringen har i perioder hatt det tøft, selv om hun understreker at hun aldri har vært ulykkelig.

– Jeg har vokst opp i Bærum, et sted der mange er opptatt av hvordan folk ser ut. Selv følte jeg meg aldri bra nok, forteller Charlotte, som heller har vært klovnen i gjengen.

– Jeg spilte en rolle, men etter «Farmen» begynner jeg å bli mer trygg på meg selv.

IMPONERER: Charlotte Thøgersen har klart seg gjennom ni uker på «Farmen»-gården. Nå håper hun på at hun blir en del av finaleuka. Her sammen med programleder Gaute Grøtta Grav (35).
IMPONERER: Charlotte Thøgersen har klart seg gjennom ni uker på «Farmen»-gården. Nå håper hun på at hun blir en del av finaleuka. Her sammen med programleder Gaute Grøtta Grav (35). Vis mer

Ny kropp!

De mange ukene på gården sørget for at hun gikk ned hele 13 kilo. Det er én av årsakene til at hun nå føler seg bedre.

– Jeg følte meg ikke vel med kroppen min da innspillingen begynte. Men på Farmen levde jeg sunt, og nå har jeg fått et nytt og bedre liv!

– Hvordan føles det å være 13 kilo lettere?

– Det er helt fantastisk. Jeg føler meg lettere på alle mulige måter! Jeg har alltid vært ei gladjente, men ikke på innsiden.

Charlotte har hele tiden hatt full oppbacking fra sine nærmeste.

– Jeg har en fantastisk familie som har stått bak meg hele tiden. Jeg har heller vært tvilende til hva jeg kan tilby andre, og usikker på hvorfor folk i det hele tatt skal like meg, forteller den flotte, single jenta til Seoghør.no.

«Farmen» ser du på TV 2 søndag klokka 20.00.

LES OGSÅ: - Jeg brukte ikke truse på «Farmen»