- Jeg klarte ikke se meg selv i speilet

Den norske skuespilleren Adil Khan snakker ut om den tunge tiden.

SLET: Adil Khan gikk på en psykisk smell i fjor.
SLET: Adil Khan gikk på en psykisk smell i fjor. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den dyktige danseren Adil Khan (28) ble rikskjendis i Norge etter at han vant «Dansefeber» i 2006. I etterkant av TV-programmet har han blant annet vært å se i teaterforestillingen «West Side Story», som TV-dommer i «Norske Talenter», og nå er han aktuell som skuespiller i dramaserien «Taxi» på NRK1.

Men til tross for sin store suksess har den sympatiske 28-åringen slitt med dårlig selvtillit og hatt enorme forventninger til seg selv. Dette forteller han i et åpenhjertig intervju med magasinet MAG.

- Jeg har alltid vært min største fiende. Jeg var så selvkritisk at jeg til slutt gikk på en smell. Det var i fjor, og jeg klarte ikke engang å se meg selv i speilet, sier han til bladet.

Mennesker rundt ham så at han slet, og stilte ham spørsmål om hvorfor han valgte å være så streng med seg selv.

- Jeg visste jeg var booket ut året, men klarte ikke helt å sette pris på det. Jeg mistet selvtilliten, og tenkte at jeg var helt talentløs. Jeg møtte veggen, og jeg låste meg inne, forteller Adil videre.

I dag har han det heldigvis mye bedre med seg selv, og han har lært å stenge negative tanker ute.

- Hvis man har et problem kan man enten være deppa og lugge seg selv, som jeg gjorde, eller smile til livet. Da skjer det fine ting på veien. Det er sånn livet er, man vet aldri hvem som åpner døren din.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det er altfor lett å bli kjendis i Norge

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer