<strong>MØTTE VEGGEN:</strong> Etter nesten ti år i rampelyset sa det stopp for artist Maria Arredondo for tre år siden. Hun var deprimert og manglet inspirasjon etter å ha opplevd et voldsomt karrierejag i en årrekke. Nå er hun imidlertid tilbake - og snart albumak Foto: Se og Hør
MØTTE VEGGEN: Etter nesten ti år i rampelyset sa det stopp for artist Maria Arredondo for tre år siden. Hun var deprimert og manglet inspirasjon etter å ha opplevd et voldsomt karrierejag i en årrekke. Nå er hun imidlertid tilbake - og snart albumak Foto: Se og Hør Vis mer

- Jeg klarte ikke mer

Maria Arredondo møtte veggen med depresjon og samlivsbrudd.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Artist Maria Arredondo (27) ble artist mens hun var barn og platedebuterte for vel ti år siden.

I likhet med Lene Marlin (32), som trakk seg tilbake fra rampelyset da suksessen ble for mye å takle, opplevde 27-åringen å møte veggen for omtrent tre år siden.

- Jge kom til et punkt der jeg ikke klarte mer. Jeg måtte trekke meg vekk og inn i mitt hi, forteller hun til Dagbladet.

Den unge artisten opplevde sangkarrieren som et evig jag, der hun stadig måtte videre til nye plater og nye sceneopptredner - uten å ha kontroll over sangsirkuset selv. Etter deltagelsen i Melodi Grand Prix i 2010 hadde hun fått nok.
 
- Gleden ved å synge forsvant. Følte jeg ikke klarte å berøre eller bli berørt av å stå på en scene. Jeg hadde en jobb uten glede. Jeg var deprimert og måtte finne tilbake til meg selv. Ha strevd med indre ro i mange år, forteller hun åpenhjertig i intervjuet.

For et år siden tok det flere år lange forholdet med musikeren Jon Bjørnstad slutt. Selv om de fremdeles er gode venner, flyttet hun fra Asker der de to hadde bodd sammen - og alene til Drammen.

Men Arredondo understreker at hun nå har funnet seg selv, og at hun ser frem til å slippe sin norskspråklige platedebut, «Heime nå», til våren.

LES OGSÅ: - Før var stemmen min helt klar

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer