Jorun Stiansen:

- Jeg klarte ikke gå på do på ni dager

«Skal vi danse»-Jorun måtte gipse begge armene etter treningsulykke.

BRAKK HÅNDLEDDET: Jorun Stiansen var redd for at et gammelt brudd i håndleddet skulle bli et problem for deltakelsen i «Skal vi danse». Her under den første runden av årets sesong. Foto: Thomas Reisæter / TV 2
BRAKK HÅNDLEDDET: Jorun Stiansen var redd for at et gammelt brudd i håndleddet skulle bli et problem for deltakelsen i «Skal vi danse». Her under den første runden av årets sesong. Foto: Thomas Reisæter / TV 2 Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Jorun Stiansen (33) fryktet et gjensyn med sitt verste smerte-mareritt, da hun forrige lørdag debuterte i TV 2-konkurransen «Skal vi danse».

For ett år siden brakk hun nemlig begge håndleddene på trening og ble så nedkjørt at hun ikke klarte å gå på do på ni dager.

I et slags apebur, som Jorun kaller det, hvor konseptet går ut på å hoppe seg oppover fra stang til stang flere meter over bakken, datt hun nemlig ned.

- Jeg er en av få jenter som klarer det, men den dagen var det også en jente der som er veldig sterk som jeg skulle tøffe meg for, sier den sprudlende 33-åringen til Seoghør.no.

DANSEPARTNERE: Jorun Stiansen sammen med dansepartneren Fredric Brunberg under TV 2s høstlansering. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
DANSEPARTNERE: Jorun Stiansen sammen med dansepartneren Fredric Brunberg under TV 2s høstlansering. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

Jorun hadde nemlig ligget syk med influensa noen dager før og var ikke helt tipp topp i formen.

- Jeg klarte det en gang, men da jeg skulle tøffe meg å gjøre det igjen glapp jeg taket på siste stang og falt ned.

Ble kjørt til sykehus

Jorun tok seg imot med armene, men det så det ikke ut til at håndleddene taklet like bra.

BRUKKET: Slik så hendene til Jorun Stiansen etter at hun falt på en treningsøkt. Foto: Privat
BRUKKET: Slik så hendene til Jorun Stiansen etter at hun falt på en treningsøkt. Foto: Privat Vis mer

- Jeg ble skikkelig svimmel og følte at jeg måtte spy. Jeg ble kjørt til sykehuset og der konstaterte de brudd i det ene håndleddet og brist i det andre, forteller hun.

I hele 12 uker måtte Jorun gå med gips, og det ble en utfordring hun ikke hadde forutsett. Men den blide artisten tok utfordringen med et smil.

Klarte ikke gå på do

- Jeg klarte ikke å gjøre noen ting. Jeg ante ikke hvordan jeg skulle komme meg på do, så jeg dreit faktisk ikke på ni dager, ler 33-åringen.

Armene gikk seg heldigvis til, og etter hvert fikk Jorun taket på hvordan hun skulle håndtere de vonde armene.

- Jeg fant til slutt mine måter å gjøre ting på, sier hun.

Selv om det nå er et år siden ulykken, kunne ikke Jorun la være å tenke på at skaden kunne inntreffe igjen på dansetrening, men etter et par uker på trening er bekymringene borte.

- Jeg var veldig spent, men de fleste øvelsene er med strake armer, så det går greit, forteller hun og legger til at det ikke har vært noen danse-moves hittil som har vært utfordrende for håndleddet.

Saken fortsetter under bildet.

ANDRE PLASS: Jorun Stiansen og dansepartneren Fredric Brunberg danset seg inn til den delt andre plass under lørdagens premiere. Foto: Thomas Reisæter / TV 2
ANDRE PLASS: Jorun Stiansen og dansepartneren Fredric Brunberg danset seg inn til den delt andre plass under lørdagens premiere. Foto: Thomas Reisæter / TV 2 Vis mer

Imponerte seerne

Men under den første sendingen av årets «Skal vi danse», imponerte 33-åringen seerne med sine danseferdigheter.

Sammen med dansepartneren Fredric Brunberg (31) hanket hun inn hele 34 poeng og danset seg inn til en delt andreplass.

Da det ble kjent at Jorun Stiansen (33) skulle bli med i årets sesong av TV 2 programmet «Skal vi danse», var det flere som fikk seg en overraskelse.

Kort tid etter at Jorun stakk av med «Idol»-seieren i 2005, som ble sett av 1 475 000 seere og gikk inn i historien som det mest sette underholdningsprogrammet i TV 2s historie, ble det nemlig brått stille fra den populære sangstjernen.

I et tidligere intervju med Seoghør.no kunne hun bekrefte at deltakelsen i «Skal vi danse» muligens kan bety et comeback.

- Jeg håper det er det. Jeg har lenge hatt en ønske om å gjøre dette, så det er på en måte en drøm som har kommet i oppfyllelse, uttalte hun.

LES OGSÅ: Marna Hauge kjente på panikken før dansedebuten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer