- Jeg klarte ikke å stoppe spisingen

Popstjernen trodde han aldri skulle komme tilbake til matchvekten, da badevekta passerte 107 kg....

FORANDRING FRYDER: Gary Barlow smiler fra øre til øre etter at han endelig har fått spisingen sin under kontroll.
FORANDRING FRYDER: Gary Barlow smiler fra øre til øre etter at han endelig har fått spisingen sin under kontroll. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: På 90-tallet sjarmerte Gary Barlow tusenvis av jenter i senk som frontfigur i popgruppen Take That.

Men etter at Robbie Williams forlot gruppen og bandet gradvis gikk i oppløsning, mistet Gary både mye av sin stjernestatus og kontroll over vekten.

Til bladet Grazia sier 40-åringen, som i 2010 gjorde comeback med Take That, at vekten spratt opp til over 107 kilo på grunn av den ukontrollerte spisingen.

- Jeg har hatt store problemer med mat gjennom mange år. Med en gang jeg begynte å spise, klarte jeg ikke å stoppe.

Vektøkningen førte til at det tidligere sex-symbolet ble gjenstand for mange spøker fra komikere, i tillegg vendte mange av hans kjendisvenner ham ryggen.

- Den eneste som alltid har vært der, er min kone Dawn. Hun har vært der for meg i tykt og tynt, også da jeg veide 107 kilo og ingen ringte meg lenger, sier han til Grazia ifølge Daily Mail.


Etter en vellykket gjenforeningsturne med Take That har Gary, som nå er tilbake i toppform, jobbet som dommer i den britiske versjonen av «X Factor».

Barlow legger ikke skjul på at han elsker hvert sekund av sin nye livsstil.

- Det å endelig være fornøyd med hvordan  jeg ser ut, gjør at jeg hver dag hopper ut av sengen og ønsker å leve livet, sier han ifølge Daily Mail.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer