DAGEN DERPÅ: Tooji føler seg i overraskende god form dagen etter MGP-seieren, til tross for at hans egen vinnerlåt bød på søvnproblemer natt til søndag.  Foto: Anders Myhren/ Seoghør.no
DAGEN DERPÅ: Tooji føler seg i overraskende god form dagen etter MGP-seieren, til tross for at hans egen vinnerlåt bød på søvnproblemer natt til søndag. Foto: Anders Myhren/ Seoghør.no Vis mer

- Jeg klarte ikke å sove i natt

MGP-vinneren Tooji ble holdt våken av sin egen låt på seiersnatten.

Publisert
Se video med Tooji dagen derpå nederst i artikkelen!


SEOGHØR.NO: Lørdag kveld med Tooji (24) den soleklare vinneren av MGP, og fortsatte seiersrusen fra Oslo spektrum med en kjendisspekket etterfest på Hard Rock Café i Oslo sentrum.

Dagen derpå møter Seoghør.no en sliten, men etter forholdene opplagt Tooji på NRK Marienlyst.

- Formen er faktisk overraskende bra. Jeg drakk ikke så veldig mye. Jeg hadde så lyst til å feste på, men jeg var veldig sliten. Jeg brukte mest tid på å klemme folk og være sammen med de andre artistene. Det er en fantastisk gjeng, og man blir veldig glad i hverandre, sier den nybakte MGP-vinneren, og legger til at hans egen låt bød på store søvnproblemer.

- Jeg prøvde å komme meg hjem etter hvert og sove litt, men jeg klarte ikke å sove fordi det var så mye spenning. Jeg hørte bare nachspiel med "Stay" i veggene, og så var jeg for trøtt til å gå på nachspiel og greide ikke å sove, så det ble en sånn mellomting.

Kun timer etter at han mottok jubelen i Oslo spektrum, har det ikke helt gått opp for MGP-vinneren at han skal representere Norge i den internasjonale finalen i Baku i mai.

- Det har faktisk ikke sunket inn ennå. Det er helt sykt at folket stemte meg fram. Jeg er både rørt og helt sykt takknemlig. Tusen, tusen takk. Og jeg vet at folk ikke bare brukte en og to kroner. Jeg fikk melding på Twitter av noen som hadde stemt 275 ganger på meg, og jeg sa at jeg lover at det blir verdt pengene. Jeg skal gi alt for at vi skal vinne i Baku, sier Tooji til Se og Hør.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik er MGP-vinneren helt privat

Se video med Tooji dagen derpå her:


[obj:media:10733]


 


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer