- Jeg klarte ikke å snakke på tre dager

Sharon Osbourne snakker for første gang om sammenbruddet som varte i flere måneder.

BRØT FULLSTENDIG SAMMEN: I mai 2015 opplevde Sharon Osbourne at kroppen hennes kollapset, både fysisk og mentalt. Nå snakker hun ut om den tøffe tiden og hvordan hun takler sine psykiske problemer. Her er hun avbildet i West Hollywood på den tiden sammenbruddet fant sted.  Foto: Broadimage
BRØT FULLSTENDIG SAMMEN: I mai 2015 opplevde Sharon Osbourne at kroppen hennes kollapset, både fysisk og mentalt. Nå snakker hun ut om den tøffe tiden og hvordan hun takler sine psykiske problemer. Her er hun avbildet i West Hollywood på den tiden sammenbruddet fant sted. Foto: Broadimage Vis mer

SEOGHØR.NO: Siden 2010 har Sharon Osbourne (63) vært en av programlederne i talkshowet «The Talk», der hun hittil har deltatt i over 1200 episoder.

I mai i fjor måtte den britiske TV-stjernen, som er gift med Black Sabbath-frontfiguren Ozzy Osbourne (67), imidlertid holde seg borte fra programlederjobben i en hel måned.

Sharon fikk nemlig et mentalt og fysisk sammenbrudd, og etter å ha kollapset i sitt eget hjem ble hun innlagt på sykehuset Cedars-Sinai i Los Angeles.

I mandagens episode av «The Talk», nesten halvannet år etter sammenbruddet, var 63-åringen endelig klar for å røpe detaljene om hva som virkelig hendte:

- Jeg fikk et fullstendig sammenbrudd. Jeg våknet på Cedars-Sinai Hospital, og i sikkert tre dager var jeg helt borte. Jeg kunne ikke tenke. Jeg kunne ikke snakke.

Saken fortsetter under bildet.

FØLER SEG BEDRE: Sharon Osbourne strålte på «The X Factor»-innspilling i London i starten av juli.  Foto: Rex Features
FØLER SEG BEDRE: Sharon Osbourne strålte på «The X Factor»-innspilling i London i starten av juli. Foto: Rex Features Vis mer

Ifølge Us Weekly sier Osbourne at en av grunnene til at hun nå snakker ut om problemene sine, er et ønske om å hjelpe andre som opplever noe av det samme.

- Nå føler jeg at jeg har et godt grep om problemet jeg har, og at jeg har kontroll. Det kontrollerer ikke meg lenger, forteller hun i TV-programmet.

- Hjernen min gikk i svart

Selv om den tidligere «The Osbournes»-profilen føler seg bra i dag, var situasjonen en helt annen våren 2015.

I dag forklarer Sharon, som i høst er aktuell som «The X Factor»-dommer, hvordan den kraftige depresjonen påvirket hele kroppen hennes.

- Hjernen min brøt bare helt sammen for meg, sier hun til «The Talk»-kollegene sine ifølge UsWeekly.

Saken fortsetter under bildet.

VAR LANGT NEDE: Sharon Osbourne avslører at hun hadde tatt på seg for mye, noe som førte til at kroppen hennes sa stopp våren 2015. Foto: Broadimage
VAR LANGT NEDE: Sharon Osbourne avslører at hun hadde tatt på seg for mye, noe som førte til at kroppen hennes sa stopp våren 2015. Foto: Broadimage Vis mer

I TV-programmet kommer Sharon Osbourne også med sin forklaring på det dramatiske sammenbruddet

- Det er vanskelig nok å overleve i verden, men når man tar på seg for mye... Jeg gjorde for mye av alt, tenke at jeg var en superkvinne. «Jeg er så sterk. Jeg kan klare ditt, jeg kan klare datt». Og det ble kortslutning. Hjernen min bare kortsluttet. Og jeg klarte ikke å takle noe som helst, minnes hun.

Må meditere jevnlig

Sharon legger til at hun ikke ville spise eller snakke med noen mens hun var innlagt på Cedars-Sinai. Derfra ble hun overført til et behandlingssenter som var bedre rustet til å behandle psykiske problemer.

I «The Talk»-episoden legger hun heller ikke skjul på at det tok lang tid, nesten syv måneder, før hun fant ut hvilke medisiner og hvilken terapeut som fungerte for henne.

- Jeg la meg også inn på et behandlingssenter der jeg lærte meditasjon, yoga og å finne åndelighet.

- Det er utrolig hvordan det å meditere litt daglig hjelper en med å roe ned og samle seg. Alt dette har hjulpet meg på veien dit jeg er i dag, hvor jeg takler utfordringer mye bedre enn tidligere, sier Sharon ifølge UsWeekly.

Saken fortsetter under bildet.

FIKK HJELP: Ifølge People forteller Sharon Osbourne på «The Talk» at familien hennes fikk henne innlagt i mai i fjor. Her er hun og datteren Kelly avbildet sammen på en veldedighetsgalla i november 2015. Foto: Ap
FIKK HJELP: Ifølge People forteller Sharon Osbourne på «The Talk» at familien hennes fikk henne innlagt i mai i fjor. Her er hun og datteren Kelly avbildet sammen på en veldedighetsgalla i november 2015. Foto: Ap Vis mer

Rammet av utroskapsskandale

Tidligere i år var Sharon Osbourne også igjennom en svært tøff periode. I starten av mai ble det kjent at ektemannen Ozzy Osbourne hadde hatt en affære med den 22 år yngre frisøren Michelle Pugh.

Flere medier meldte den gang at det 33 år lange ekteskapet deres hang i en tynn tråd, men i etterkant har Sharon valgt å tilgi Ozzy og de to er fortsatt gift.

I sommer avslørte for øvrig rockestjernen, via en talsperson, at han lider av sexavhengighet:

- Ozzy Osbourne har de siste seks årene slitt med sexavhengighet. Han ønsker å beklage seg overfor alle kvinnene han har hatt seksuelle forhold med. Etter hans forhold med Ms. Pugh ble avslørt, har Ozzy vært under intens behandling, sa talspersonen til People i august. 

Saken fortsetter under bildet.

TURBULENT TID: De siste månedene har Ozzy og Sharon Osbourne jobbet seg igjennom hans utroskap og sexavhengighet. Her er ekteparet avbildet sammen i februar 2015.  Foto: Pa Photos
TURBULENT TID: De siste månedene har Ozzy og Sharon Osbourne jobbet seg igjennom hans utroskap og sexavhengighet. Her er ekteparet avbildet sammen i februar 2015. Foto: Pa Photos Vis mer

Sharon selv, som har stått ved ektemannens side i tykt og tynt, har selv innrømmet at ektemannens problemer er pinlige og vanskelige å snakke om.

- Av en eller annen grunn er narkotika og alkohol mer akseptert, tror jeg. Det er pinlig når noen er sexavhengige. Han har endelig stått frem og innrømmet det. Det er veldig veldig tøft, uttalte Sharon Osbourne til Sunday Times i slutten av august.

LES OGSÅ: Bare én ting tærer på kjærligheten