LESE- OG SKRIVEVANSKER: Jennifer Anistons ektemann Justin Theroux hadde en vanskelig tid på skolen. Dysleksien gjorde det svært vanskelig for ham å gjøre det godt i timene. Foto: Ap
LESE- OG SKRIVEVANSKER: Jennifer Anistons ektemann Justin Theroux hadde en vanskelig tid på skolen. Dysleksien gjorde det svært vanskelig for ham å gjøre det godt i timene. Foto: ApVis mer

- Jeg klarte ikke å lese før jeg var i tenårene

Jennifer Anistons ektemann forteller om en tid han omtaler som «flau og forferdelig».

SEOGHØR.NO: De fleste som slår gjennom som skuespiller i Hollywood har jobbet knallhardt for å nå målet sitt.

VANSKELIG TID: Theroux omtaler tiden som flau og forferdelig. Foto: wenn.com
VANSKELIG TID: Theroux omtaler tiden som flau og forferdelig. Foto: wenn.com Vis mer
NYGIFT: Theroux og Aniston giftet seg i sommer. Foto: Abaca
NYGIFT: Theroux og Aniston giftet seg i sommer. Foto: Abaca Vis mer

Men det er nok en god sjanse for at Justin Theroux (44) har jobbet enda hardere.

I et nytt intervju forteller nemlig Jennifer Anistons (46) ektemann nå at han har slitt med store skrive- og lesevansker.

Derfor har det ikke vært spesielt enkelt for ham å øve på replikker.

- Jeg var aldri flink til å lese. Jeg er dyslektiker og ikke så flink til å fokusere i barndommen. Så jeg leste veldig lite, og jeg leser fortsatt lite, for å være ærlig, sier han ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.


Han forteller at han nå for tiden omtrent klarer å lese like fort som folk snakker, og at han ikke har sjans til å skumlese.

Første gang han ble bedt om å lese noe høyt for klassen på skolen, stokket det seg helt. Det var ikke før han var i tenårene at han klarte å lese ordentlig.

- Det var flaut. Det var forferdelig. Første gangen klarte jeg det ikke. Det var første eller andre dag på skolen, og jeg husker jeg så ned på papiret jeg skulle lese fra, og det første ordet var «the», som jeg kunne lese, siden det var de første bokstavene i etternavnet mitt. Men jeg kunne ikke lese ett eneste ord til. Det var som å skulle lese greske tegn.

Theroux har skrevet manuset til den kommende komedien «Zoolander 2», som har premiere i februar 2016.LES OGSÅ: Viste seg offentlig for første gang siden bryllupet