- Jeg klarte ikke å amme babyen min

Hollywood-stjernen Molly Sims fortvilte etter at hun ble mor for første gang.

KLARTE IKKE AMME: Molly Sims var overlykkelig da hun ble mamma til sønnen Brooks som 39-åring. Men hun følte skam og fortvilelse da hun ikke klarte å produsere nok brystmelk til å amme ham. Her er mor og sønn sammen i Coldwater Park i Beverly Hills i september 2014.  Foto: Stella Pictures
KLARTE IKKE AMME: Molly Sims var overlykkelig da hun ble mamma til sønnen Brooks som 39-åring. Men hun følte skam og fortvilelse da hun ikke klarte å produsere nok brystmelk til å amme ham. Her er mor og sønn sammen i Coldwater Park i Beverly Hills i september 2014. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Modell og skuespiller Molly Sims (41) blir mamma for annen gang om ikke så lenge.

«Yes Man»-stjernen var overlykkelig da hun annonserte graviditeten, men etter sitt første svangerskap var hun svært fortvilet.

Etter at hun fikk sønnen Brooks Alan (2) sommeren 2012, klarte hun nemlig ikke å amme ham. Det forteller den vordende tobarnsmoren i et nytt intervju med People.

- Da Brooks ble født, så kom aldri brystmelken min. Jeg prøvde å amme i tre måneder. Jeg følte meg forferdelig og skamfull. Jeg ønsket å amme fordi det er så bra for babyen, så jeg jobbet med en spesialist på melkedannelse, forteller Sims åpenhjertig til People.

Saken fortsetter under bildet.

BLIR FIRE: Molly Sims og Scott Stuber gleder seg til å få en liten datter om ikke så lenge. Her er de og sønnen Brooks sammen i en park i Beverly Hills i januar i fjor. Foto: FameFlynet
BLIR FIRE: Molly Sims og Scott Stuber gleder seg til å få en liten datter om ikke så lenge. Her er de og sønnen Brooks sammen i en park i Beverly Hills i januar i fjor. Foto: FameFlynet Vis mer

På tross av de desperate forsøkene hennes, som inkluderte å drikke te av bukkehornkløver (en medisinplante som skal øke produksjonen av morsmelk, journ.anm.), ble det ingen amming.

- Etter tre måneder sa spesialisten min, «du er ferdig. Du har ingen melk». Jeg vil forsøke amming igjen denne gangen, men hvis det ikke fungerer, så vil jeg ikke stresse med det, sier den gravide «Las Vegas»-stjernen i dag.

GLEDER SEG: 41-åringen er plaget av mye morgenkvalme, men håper å kunne amme sitt andre barn. På Golden Globe-fest nylig viste hun stolt frem babymagen.  Foto: Splash News/ All Over Press
GLEDER SEG: 41-åringen er plaget av mye morgenkvalme, men håper å kunne amme sitt andre barn. På Golden Globe-fest nylig viste hun stolt frem babymagen. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Molly Sims, som også slet med å bli kvitt babyvekten på grunn av tyreoiditt, giftet seg med produsent Scott Stuber høsten 2011 - få måneder etter at paret forlovet seg.

Andre Hollywood-stjerner har derimot ingen problemer med å produsere nok brystmelk.

Mila Kunis (31) og Ashton Kutcher (36) fikk datteren Wyatt Isabelle (4 mnd.) høsten 2014, og da Kunis gjestet «The Late Late Show» før jul fortalte hun hvorfor hun ikke hadde begynt å trene etter fødselen.

- Amming holder meg slank. Det tilsvarer en god treningsøkt. Dessuten er jeg for sliten til å trene, sa hun på talkshowet.

«House»-stjernen Olivia Wilde (30) fikk sønnen Otis Alexander (9 mnd.) med forloveden Jason Sudeikis (39) våren 2014. Samme høst delte hun et ammebilde på Twitter, og tok «Ice Bucket»-utfordringen ved å dynke seg selv i brystmelk fremfor i isvann.

LES OGSÅ: Her viser hun forlovelsesringen