Reese Witherspoon:

- Jeg klarte det ikke lenger

Reese Witherspoon bestemte seg for å forlate det voldelige forholdet.

ÅPNER OPP: Skuespiller Reese Witherspoon forteller åpent om perioden av livet hun tilbragte i et voldelig forhold. Hun vet ikke om hun hadde klart å komme ut av en sånn situasjon i dag. Her med Gabrielle Carteris på SAG Awards i januar. Foto: NTB scanpix
ÅPNER OPP: Skuespiller Reese Witherspoon forteller åpent om perioden av livet hun tilbragte i et voldelig forhold. Hun vet ikke om hun hadde klart å komme ut av en sånn situasjon i dag. Her med Gabrielle Carteris på SAG Awards i januar. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Skuespiller Reese Witherspoon (41) har i flere tiår moret verden, med roller i filmer som «Lovlig blond», «This Means War» og «Cruel Intentions». Hun har blitt en populær skikkelse i Hollywood, både på grunn av sitt turbulente privatliv og for sitt vinnende smil.

Det siste året er det derimot rollen i «Big Little Lies» som har skaffet henne mest oppmerksomhet. Nylig prydet hun forsiden av Vanity Fair, sammen med blant andre Oprah Winfrey. Nå pryder hun også forsiden av Oprahs eget magasin, O.

Witherspoon avslører i intervjuet at hun satt fast i et voldelig forhold, og hadde problemer med å komme seg ut.

- Var veldig ung

Talkshowdronningen har selv stått for intervjuet av Reese, ifølge E! Online. På spørsmål om hva den vanskeligste avgjørelsen hun noensinne har tatt er, skifter samtalen over mot et alvorlig tema.

- Det vanskeligste jeg har gjort var å komme meg ut av et voldelig forhold, sier hun og legger til at hun ble mishandlet både fysisk og psykisk av partneren.

- Jeg tegnet en linje i sanden, men den ble tråkket over. Hjernen min skrudde seg plutselig på. Jeg klarte det ikke lenger. Jeg var veldig ung da, og det var avgjørende for meg, forteller hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer