STRAKK IKKE TIL: I et nytt intervju forteller Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow, som har to barn med eksmannen Chris Martin, at hun følte hun ikke klarte å gjøre alle til lags som gift tobarnsmor. Her er paret avbildet i New York sommeren 2004, et halvt år etter bryllupet, Martin med parets datter Apple i armene. Foto: All Over Press
STRAKK IKKE TIL: I et nytt intervju forteller Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow, som har to barn med eksmannen Chris Martin, at hun følte hun ikke klarte å gjøre alle til lags som gift tobarnsmor. Her er paret avbildet i New York sommeren 2004, et halvt år etter bryllupet, Martin med parets datter Apple i armene. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg klarte det bare ikke lenger

Gwyneth Paltrow åpner seg om årsaken til bruddet med Chris Martin.

SEOGHØR.NO: Våren 2014 ble det kjent at stjerneparet Gwyneth Paltrow (42) og Chris Martin (37) hadde gått hver til sitt etter ti år som ektepar.

Begge parter understreket at det ikke lå noen dramatikk bak bruddet og at de hadde beholdt sitt nære og kjære forhold.

I et ferskt intervju med Marie Claire utdyper imidlertid Paltrow hva som var årsaken til at ekteskapet tok slutt.

- Jeg hadde bygget livet mitt på det at jeg forsøkte å være alt mulig for alle, og jeg klarte det bare ikke lenger, innrømmer den «Mordecai»-aktuelle skuespilleren.

KREVENDE: Det har ikke vært lett for filmstjernen å kombinere familieliv, karriere og ekteskap med en rockestjerne. Her er Gwyneth og Apple avbildet sammen i på shopping våren 2010. Foto: All Over Press
KREVENDE: Det har ikke vært lett for filmstjernen å kombinere familieliv, karriere og ekteskap med en rockestjerne. Her er Gwyneth og Apple avbildet sammen i på shopping våren 2010. Foto: All Over Press Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

- Jeg følte virkelig at jeg ikke hadde lov til å ha egne behov, og at jeg måtte bevise at jeg var spesiell eller hadde egenverdi ved å gjøre alt mulig og ta meg av alle andre. Og så møtte jeg bare veggen på en måte, forteller «Iron Man»-stjernen åpenhjertig.

Nettstedet Fishwrapper mener at hun nå indirekte legger en del av skylden på eksmannen, mens hun tidligere har hevdet at bruddet var fullstendig gjensidig.

FORNØYD: Gwyneth Paltrow hevder at forholdet hun har til Chris Marttin i dag føles veldig riktig. Her er hun avbildet på amfAR-gallaen i Hollywood høsten 2014. Foto: Stella Pictures
FORNØYD: Gwyneth Paltrow hevder at forholdet hun har til Chris Marttin i dag føles veldig riktig. Her er hun avbildet på amfAR-gallaen i Hollywood høsten 2014. Foto: Stella Pictures Vis mer

Gwyneth Paltrow, som har fått mye oppmerksomhet for sitt strenge trenings- og kostholdsregime, har barna Apple (10) og Moses (8) med Coldplay-vokalisten.

Før jul svirret ryktene om at de to eksene hadde kommet nærmere hverandre etter Martins brudd med skuespiller Jennifer Lawrence (24).

Til Marie Claire understreker Oscar-vinneren at det fortsatt gode forholdet mellom henne og den britiske stjerneartisten ikke har kommet gratis.

- Vi har jobbet j**lig hardt for å komme dit vi er nå. Men vi står hverandre svært nære, og det er så fint. På en måte føler jeg at dette er forholdet det var meningen at vi skulle ha, sier Paltrow i intervjuet. 

LES OGSÅ: - Disse bevisene er veldig heite

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.