NARKOTIKA-PROBLEMER: Ifølge Lady Gaga pleide hun å sitte i leiligheten sin i New York og sniffe kokain helt alene.  Foto: All Over Press
NARKOTIKA-PROBLEMER: Ifølge Lady Gaga pleide hun å sitte i leiligheten sin i New York og sniffe kokain helt alene. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg klarte å slutte

Lady Gagas pappa reddet henne fra narkohelvete...

SEHER.NO: Popstjernen Lady Gaga, Stefani Germotta (23), eller som hun egentlig heter, har blitt en av verdens største superstjerner takket være hitter som "Pokerface" og "Just Dance".

23-årings liv har imidlertid ikke alltid vært like rosenrødt.

I et ferskt intervju forteller nemlig popstjernen at hun lenge slet med store narkotikaproblemer, og at det var faren Joseph som reddet henne fra å bli helt avhengig av dop, skriver Daily Mail.

Ifølge Gaga pleide hun å sitte alene i sin bittelille New York leilighet og sniffe kokain, og superstjernen innrømmer at hun faktisk fryktet hun kom til å dø før hun ble kjent.

- Min far er en skikkelig kraft-kar. Så han så på meg en dag og sa "du er fucked up barnet mitt". Og jeg så på han og tenkte "hvordan vet han at jeg er høy nå?". Han sa aldri et ord om dopet, ikke ett ord. Men han sa" jeg vil bare fortelle deg, at dersom du treffer noen slik du er nå, og  venner du får nå mens du holder på med dette, kommer du til å miste". Etter det snakket vi aldri om det igjen, sier Gaga.

23-åringen skal ha begynt å sniffe kokain regelmessig i 2005, etter at hun droppet ut av et musikk-kurs på New York University for å forsøke å bli berømt.

- Det jeg hørte på da jeg dopet meg var The Cure. Jeg elsket all musikken deres. Jeg synes egentlig ikke det var noe galt med meg, helt til vennene mine kom på besøk og sa "driver du med dette alene?". Jeg svarte "eh, ja, jeg og speilet mitt". Men jeg klarte å slutte, fordi jeg fikk mer panikk dopet enn da jeg var edru. Så nå har jeg det bra, sier hun.
Ifølge popstjernen tar hun ikke dop lenger, men hun innrømmer at hun fortsatt liker å feste litt i ny og ne.

- Jeg kan drikke, og jeg sier ikke at jeg ikke fester. Men det er ikke hver dag, og det er ikke lenger verktøyet jeg trenger for å være kreativ, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg liker ikke kjendiser