STRÅLER AV LYKKE: Ashton Kutcher og Mila Kunis er nyforlovet og venter barn - og er lykkeligere enn noen gang Foto: All Over Press
STRÅLER AV LYKKE: Ashton Kutcher og Mila Kunis er nyforlovet og venter barn - og er lykkeligere enn noen gang Foto: All Over PressVis mer

- Jeg klarte å skjule graviditeten veldig lenge

Endelig innrømmer Mila Kunis det alle egentlig visste.

SEOGHØR.NO: Allerede i februar begynte graviditetsryktene rundt skuespiller Mila Kunis (30) å svirre da hun på kort tid hadde lagt på seg flere kilo.

To måneder senere, klarte ikke lenger Ashton Kutchers (35) forlovede å skjule den voksende babymagen. Da hun natt til mandag gjestet MTV Movie Awards var det helt tydelig at den vakre stjernen venter barn. Men hun droppet den røde løperen på prisutdelingen, antakeligvis for å slippe spørsmål om magen.

LENGE TAUS: Mila Kunis har endelig bekreftet at hun er gravid.  Foto: Dean/MRM/NPG.com/All Over Press
LENGE TAUS: Mila Kunis har endelig bekreftet at hun er gravid. Foto: Dean/MRM/NPG.com/All Over Press Vis mer

Men selv om det lenge har vært offentlig kjent at Mila Kunis og Ashton Kutcher venter barn sammen, er det først nå hun bekrefter det.

- Jeg klarte å skjule det veldig lenge, sa Mila til Ellen DeGeneres da hun var gjest på TV-showet.

Men så mye mer åpenhet rundt graviditeten hadde hun ikke. Hun vil ikke si når terminen er, annet enn at «jeg lover at det er i år», og ikke om det er en gutt eller jente som vokser i magen. Men navnet har paret klart – men det får vi heller ikke vite ennå.

Hun innrømmer imidlertid at hun spiser store mengder surkål etter graviditeten.

- Ashton gikk utifra at jeg kom til å ha rare matvaner, så han fylte opp vår andre fyrser med rar mat som sylteagurk og surkål, eller ansjos eller iskrem. Sånn i tilfellet jeg på ett tidspunkt under graviditeten virkelig skulle få lyst på noe, sier Mila til Ellen.

- Og i forrige uke skjedde det. Jeg fikk plutselig behov for en agurk. Det var helt merkelig.

Mila snakker også om hvordan hun ser for seg fødselen. Hun ønsker å føde naturlig, og helst uten epidural.

- Jeg vil at det skal være så naturlig som mulig, med mindre det er en krise eller noe, sier hun til Ellen.

FORLOVET: Mila og Ashton Kutcher har vært venner i mange år og paret er nå forlovet og venter sitt første barn.  Foto: London Ent / Splash News/ All Over Press
FORLOVET: Mila og Ashton Kutcher har vært venner i mange år og paret er nå forlovet og venter sitt første barn. Foto: London Ent / Splash News/ All Over Press Vis mer

Kort tid etter at babyryktene begynte å svirre ble det også kjent at Hollywood-paret hadde forlovet seg, og bare dager senere viste Mila frem en gigantisk diamantring på ringfingeren.

LES OGSÅ: Gravide Mila i bar mage på festival