- Jeg klarer ikke slutte å gråte

Tårene rant da Ingeborg Myhre fikk sin australske kjæreste Ryan Ludlow.

SEOGHØR.NO: Fredag ettermiddag giftet tidligere Lotto-vertinne og værdame Ingeborg Myhre seg med kjæresten Ryan Ludlow og bruden gråt av glede da hun kom ut på kirketrappen etter vielsen.

- Jeg klarer ikke slutte å gråte. Ryan så hot ut, og jeg kunne ikke la være å se utover kirken og se alle vi er glade i. Jeg tror det blir mange tårer i kveld, sier Myhre til Seoghør.no.

Se video fra bryllupet øverst i saken.

Vær-kollegaene Barbro Fagerbakk og Eli Kari Gjengedal var forlovere i bryllupet som sto i Majorstua kirke.

- De utfyller hverandre på en herlig måte. Det er ekte kjærlighet, sa Fagerbakk.

VISTE SIN LYKKE: Bruden gråt da hun omfavnet og kysset sin nye ektemann Ryan på kirketrappen fredag ettermiddag.  Foto: Lina Hekkli/Seoghør.no
VISTE SIN LYKKE: Bruden gråt da hun omfavnet og kysset sin nye ektemann Ryan på kirketrappen fredag ettermiddag. Foto: Lina Hekkli/Seoghør.no Vis mer

- Det blir et perfekt bryllup med et brudepar som er skapt for hverandre, spådde Eli Kari før vielsen.

Gift i Las Vegas

Mens Myhre ga sine løfter under tradisjonelt kirkebryllup var Gjengedal mer utradisjonell da hun i april sa ja til Tom Saxegaard i Las Vegas. Paret har valgt å bo hver for seg. Hun i Bergen og han i Drammen.

- Jeg er kjempeforelsket i mannen min og veldig lykkelig gift, så vi får bare håpe at det varer, sa Gjengedal til Seoghør.no under utdelingen av Gullruten i mai.

Hun hadde følgende råd til de nygifte:

- Vær snille mot hverandre og hold lenge på forelskelsen!

PERFEKT PAR: Forloverne Eli Kari Gjengedal og Barbro Fagerbak mener brudeparet er som skapt for hverandre. Foto: Lina Hekkli/Seoghør.no
PERFEKT PAR: Forloverne Eli Kari Gjengedal og Barbro Fagerbak mener brudeparet er som skapt for hverandre. Foto: Lina Hekkli/Seoghør.no Vis mer

Ga bort strømpebåndet

Fredagen startet med forberedelser hjemme hos bruden og «God Morgen Norges» kamerateam filmet mens Eli Kari, Barbro og Ingeborg gjorde seg klare til fest.

Eli Kari hadde en helt spesiell gave til Ingeborg. Hun ga nemlig venninnen strømpebåndet hun selv brukte på sin egen bryllupsnatt!

- På bryllupsnatta og som en «booster» utover dagen er det viktig å ha dette strømpebåndet. Det brukte jeg i bryllupet mitt og da tenkte jeg at det var koselig at du kan gå med det samme. Det går rett på under kjolen! sa Gjengedal under TV 2s sending.

GODE VENNER: Ingeborg Myhre og Eli Kari Gjengedal har kjent hverandre lenge og Eli Kari er hennes forlover på bryllupsdagen.  Foto: Se og Hør
GODE VENNER: Ingeborg Myhre og Eli Kari Gjengedal har kjent hverandre lenge og Eli Kari er hennes forlover på bryllupsdagen. Foto: Se og Hør Vis mer

Myhre håpet den småfrekke gaven ville bringe lykke.

- Det bringer nok ekstra mye lykke fordi du brukte det i ditt bryllup og du er så lykkelig med Tom. Det gleder jeg meg til å bruke!

Bruden fikk også en helt spesiell gave fra sin vordende ektemann.

- Jeg fikk helt nydelig diamantøredobbene som matcher forlovelsesringen. Da ble de første tårene i dag felt og det blir garantert mange flere i dag.

GIFTER SEG: Fredag blir Ingeborg Myhre og Ryan Ludlow mann og kone.  Foto: Anders Martinsen
GIFTER SEG: Fredag blir Ingeborg Myhre og Ryan Ludlow mann og kone. Foto: Anders Martinsen Vis mer

LAS VEGAS-BRYLLUP: I april ble Eli Kari Gjengedal og Tom Saxegaard mann og kone under en seremoni i Las Vegas.
LAS VEGAS-BRYLLUP: I april ble Eli Kari Gjengedal og Tom Saxegaard mann og kone under en seremoni i Las Vegas. Vis mer

LES OGSÅ: - Dette er terningkast 1-antrekket fra i fjor