GIR BLAFFEN: Den flotte skuespilleren elsker å slappe av hjemme foran TV med god mat. Foto: NTB Scanpix
GIR BLAFFEN: Den flotte skuespilleren elsker å slappe av hjemme foran TV med god mat. Foto: NTB ScanpixVis mer

Kirsten Dunst:

- Jeg klarer ikke slanke meg til bryllupet

Hollywood-stjernen Kirsten Dunst slakter sin egen selvdisiplin før den store dagen.

(Seoghør.no): Etter bare åtte måneder som kjærester ble det i januar kjent at Kristen Dunst (35) hadde forlovet seg med «Fargo»-kollegaen Jesse Plemons (32).

Men selv om «Spider-Man»-stjernen er i full gang med bryllupsplanlegging, så har hun ingen plan om å følge en streng diett, slik mange andre vordende bruder gjør, før hun går ned kirkegulvet.

- Jeg er faktisk veldig dårlig til å gjøre det. Til og med før jeg skulle til Cannes, tenkte jeg: «Jeg skal skjerpe meg før jeg drar!» Så jeg spiste ikke brød i noen dager, men så da jeg satt på flyet gikk alt galt. Jeg klarer ikke slanke meg, så jeg gjør det aldri heller, avslører hun til magasinet Stellar, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

SKAL GIFTE SEG: Kirstin Dunst er glad i god mat og drikke, og stresser ikke med å slanke seg før bryllupet. Her med sin kommende ektemann, Jesse Plemons. Foto: NTB Scanpix
SKAL GIFTE SEG: Kirstin Dunst er glad i god mat og drikke, og stresser ikke med å slanke seg før bryllupet. Her med sin kommende ektemann, Jesse Plemons. Foto: NTB Scanpix Vis mer

35-åringen innrømmer videre at hun foretrekker å slappe av hjemme foran TV-skjermen fremfor å dra på kjendisfester.

- Jeg liker søppel-TV. Jeg ser på skikkelig dårlige ting og forer meg selv med pasta. Jeg lever veldig enkelt. Mat, venner og TV. Jeg liker å være inne. Jeg er skikkelig hjemmekjær, deler hun.

SOM EN DRØM: Kirsten Dunst var slående vakker da hun dukket opp i Cannes i mai, og har ingen grunn til å føle at hun må ned i vekt. Foto: NTB Scanpix
SOM EN DRØM: Kirsten Dunst var slående vakker da hun dukket opp i Cannes i mai, og har ingen grunn til å føle at hun må ned i vekt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Raskt i svingene

Det var i fjor vår at Kirsten og hennes daværende kjæreste, Garrett Hedlund (32), overrasket med å gå hver til sitt etter fire år sammen.

Bare halvannen måned senere svirret ryktene om at skuespilleren Jesse Plemons var årsaken til det brå bruddet.

Da ble nemlig duoen, som spilte ektepar i TV-serien «Fargo», observert kyssende på gaten i Studio City i Los Angeles.

I februar bekreftet de forlovelsen, og sist måned avslørte Dunst at hun også drømmer om å utvide familien med sin kommende ektemann.

- Jeg har kommet til det punkt i livet mitt hvor jeg tenker; Jeg har jobbet siden jeg var tre år gammel. Nå er det på tide å få barn og slappe av, fortalte hun til Marie Claire.

«Bring It On»-stjernen delte videre at hun aldri tidligere har kjent seg desperat etter å bli mor, men da hun ble gudmor til vesle Lily, bestevenninnens datter, forandret noe seg.

- Jeg har aldri vært en av de «jeg vil ha barn»-jentene før guddatteren min ble født. Jeg er så utrolig glad i henne. Den kjærligheten er noe man ikke opplever før man selv får barn.

LES OGSÅ: - Jeg har vært edru i seks måneder