«Sister Wives:»

- Jeg klarer ikke mer

«Sister Wives»-kona virker ferdig med ekteskapet sitt med polyamorøse Kody Brown.

SKILSMISSE?: Familien Brown er verdenskjent for å vise hvordan det er å være en polyamorøs familie. Her er Kody Brown med konene Christine (48), Janelle (51), Robyn (42) og Meri (50). Foto: TLC/ Discovery
SKILSMISSE?: Familien Brown er verdenskjent for å vise hvordan det er å være en polyamorøs familie. Her er Kody Brown med konene Christine (48), Janelle (51), Robyn (42) og Meri (50). Foto: TLC/ Discovery Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det populære TLC-programmet «Sister Wives», på norsk tv kjent under tittelen «En mann - fire koner», har sjokkert og underholdt fansen gjennom flere sesonger.

Nå ser det ut til at lykken kan ha tatt slutt for ett av forholdene.

Christine Brown (48) går nemlig ut og avslører at hun ønsker å være ferdig med ekteskapet. Det kommer frem i en teaser for den kommende sesongen, kan People avsløre.

Serien, som omhandler Kody Brown (52) og hans fire koner Meri (50), Janelle (51), Christine (48) og Robyn (42), har siden 2010 tatt fansen med på hvordan det er å leve et polyamorøst liv.

STORFAMILIE: Familien Brown har gjennom flere sesonger vist utallige bryllup, fødsler og flyttinger på tv-skjermen. Foto: Discovery
STORFAMILIE: Familien Brown har gjennom flere sesonger vist utallige bryllup, fødsler og flyttinger på tv-skjermen. Foto: Discovery Vis mer

Separate hjem

Reality-familien har til sammen 18 barn, og har nylig flyttet inn i fire midlertidige, separate hjem på en felles eiendom i Flagstaff, Arizona. Og grunnet den pågående pandemien har Brown-familien slitt med den tvungne avstanden fra hverandre, skriver People.

Etter flyttingen i forrige sesong hadde familien håp om å starte et nytt kapittel sammen, men i sesong ti virker det som om stemningen blir mer anstrengt.

- Familien vår har vært veldig utfordret siden vi kom til Flagstaff fordi vi har måttet bo i fire separate hjem. Jeg er veldig bekymret, fordi det ser ut til at vi kan bli enda mer separerte, sier Janelle i teaseren.

NY NETFLIX-SUKSESS: Den nye svenske Netflix-serien «Love & Anarchy» tar for seg forbudt kjærlighet på kontoret. Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

Flere i reality-familien virker å slite med den krevende situasjonen, og konene forteller at avstanden de nå må holde til hverandre gjør det hele vanskeligere.

- Hvordan kan vi jobbe med forholdene våre når vi ikke engang kan se hverandre? sier den ene kona, Meri.

VERDENSKJENTE: Familien Brown ble kjent over natten da serien ble vist for flere millioner seere i 2010. Foto: Discovery
VERDENSKJENTE: Familien Brown ble kjent over natten da serien ble vist for flere millioner seere i 2010. Foto: Discovery Vis mer

Skilsmisse?

Christine Brown, som altså er en av Kodys fire koner, har vært gift med ektemannen siden 1994, og paret har seks barn sammen.

Men nå, etter over 26 år i ekteskapet, kan det virke som om Christine begynner å gå lei.

I den kommende sesongen innrømmer Christine at hun er sliten av situasjonen familien er i.

- Jeg ønsker å flytte tilbake til Utah, selv om de andre jentene ikke vil, sier hun i teaseren til programmet, ifølge People.

NY KJÆRESTE: Kjærligheten smiler igjen for Morten Botten. Nå bekrefter han nytt forhold. Video: Rød Løper Vis mer

Familien Brown, som bodde i Utah i starten av serien, valgte nemlig å flytte til Las Vegas for å unnslippe delstatens strenge antipolygami-lov.

I senere tid har de også flyttet videre til andre bosteder, ifølge CheatSheet.

Men hvis Christine og Kodys ekteskap virkelig er over, har Christine endelig muligheten til å flytte tilbake til Utah.

NORMALE: Brown-familien har gjennom serien ønsket å bli ansett som en helt vanlig, normal familie. Foto: Discovery
NORMALE: Brown-familien har gjennom serien ønsket å bli ansett som en helt vanlig, normal familie. Foto: Discovery Vis mer

Siden serien startet i 2010 har programmet fulgt konene og Kody gjennom ekteskap, fødsler og utallige flyttinger. Familien kjøpte nylig en tomt i Flagstaff og hadde planer om å begynne å bygge hus der, men planene ble lagt på is da pandemien startet.

- Jeg klarer ikke å være gift med Kody lenger. Jeg vil ikke gjøre det lenger, sier Christine gråtende til Meri i den nevnte teaseren.

Kody, som altså har et forhold til fire ulike damer, har lenge slitt med problemer i ekteskapene - men ikke med Christine. Derfor kommer nok avsløringen fra henne overraskende på for fansen.

Også Meri Brown uttrykker frustrasjon over forholdet til Kody i teaseren, der hun blant annet sier:

- Jeg kan ikke tvinge ham til å elske meg.

Forholdet deres har i flere sesonger vært anspent, og blir i den kommende sesongen beskrevet som «veldig trist» av en av de andre konene.

Hvordan ting utarter seg videre for den noe spesielle reality-familien, vil tiden - og programmet deres - vise.

LES OGSÅ: Ny kjæreste etter brutt forlovelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer