- Jeg klarer ikke dette på egenhånd

Ashton Kutcher tør ikke lengre stole på sin egen dømmekraft.

FÅR PEPPER: Skuespilleren Ashton Kutcher ble hetset på nettet etter å ha uttrykt sympati i en sensitiv voldtektssak. Nå tar han konsekvensene. Foto: All Over Press
FÅR PEPPER: Skuespilleren Ashton Kutcher ble hetset på nettet etter å ha uttrykt sympati i en sensitiv voldtektssak. Nå tar han konsekvensene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: ”Two and a Half Men”-stjernen Ashton Kutcher (33) skapte hysteri da i går uttrykte sympati for den arresterte fotballtreneren Joe Paterno (84). Paterno ble nylig arrestert for å ha dekket over en barnevoldtekt i 2002, men denne detaljen hadde tydeligvis gått Ashton hus forbi.

- Som en fan av fotballaget State Penn, syntes jeg det er dårlig stil å arrestere JoePa, skrev han på Twitter. Responsene fra illsinte lesere lot ikke vente på seg.

Tretti minutter senere fjernet Kutcher sin egen melding og ga seg i gang med å beklage.
- Jeg er en idiot. Jeg hadde ikke fått med meg sakens fulle innhold, og burde vært mer forsiktig med hva jeg sier, unnskyldte han seg.

Den flåsete kommentaren har tydeligvis hatt ringvirkninger for stjernen. For cirka én time siden la han nemlig ut en ny melding hvor han forklarer at han fra nå av vil la managerne sine styre innholdet på sin Twitter-konto.

- Inntil i dag har jeg personlig skrevet alle mine egne oppdateringer, men forumet har blitt for stort for meg som enkeltperson. Jeg ønsker nå at fagpersoner kvalitetsjekker innholdet på siden min, skriver han.

Ashton har for øyeblikket over åtte millioner følgere på sin Twitter-konto.
 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nekter å fjerne gifteringen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer