- Jeg klarer ikke å snakke

Carl Aksel brast i gråt etter sjokk-exiten fra «Paradise Hotel».

RØK UT: Carl Aksel Jansen fikk seg en overraskelse da han røk ut av realitykonkurransen, mandag.
RØK UT: Carl Aksel Jansen fikk seg en overraskelse da han røk ut av realitykonkurransen, mandag. Vis mer

SEOGHØR.NO: Hverken deltakere eller tv-seere trodde sine egne øyne, da Carl Aksel Jansen (20) røk ut fra «Paradise Hotel» mandag.

Men den det var aller verst for, var hovedpersonen selv. Da det ble klart at det var nettopp han som måtte takke for seg, brast han i gråt.

Til Seoghør.no sier Carl Aksel at det var bittert å ryke i semifinaleuka:

- Det var utrolig kjipt å ryke ut når jeg ikke kunne gjøre noe med det. Men sånn er livet noen ganger.

Foran kameraene sa han at det var spesielt to personer han kom til å savne.

- Det blir jævlig trist å forlate Øystein og Malin. Jeg er så lite klar for å dra nå. Jeg har lyst til å bare sitte her og ikke dra noe sted. Jeg kommer til å savne å våkne opp å spise frokost med alle sammen, sa han.

- Det er helt forferdelig. Jeg klarer ikke snakke. Alt har vært helt fantastisk, men nå er det slutt. Sånn er det, sa en tårevåt Carl Aksel.

I dag har han imidlertid fått skuffelsen på avstand.

- Jeg ser på Paradise som en utrolig kul og fin episode av livet mitt! Er noe jeg alltid kommer til å ha med meg! Jeg elsker alle mine fans som har vært der hele veien å håper alle fortsetter å følge musikken min, sier han til Seoghør.no.

- Carl Aksel var veldig viktig for meg

Malin Håvardsdotter Jensen (21) var lenge Carl Aksel sin partner, og heller ikke hun klarte å skjule sin skuffelse da han dro.

- Jeg er veldig påvirker av at han har dratt. Det her var ikke forventet, jeg føler det er veldig urettferdig, sa en tårevåt Malin til kameraene.

image: - Jeg klarer ikke å snakke

Til Seoghør.no innrømmer hun hvor stor betydning han hadde for henne.

- Carl var veldig viktig for meg inne på hotellet. Han var den gutten som alltid stilte opp for meg, en jeg egentlig aldri tvilte på når det kom til avgjørlelser. En veldig viktig brikke for at jeg trivdes så godt, sier hun til Seoghør.no.

Det var «djevelen» som fraktet Carl Aksel ut fra hotellet, og det var svært tydelig at deltakerne fikk en støkk i seg, da figuren med djevelmaske kom ut av røyken og inn gjennom dørene.

Til Seoghør.no forteller Malin at hun var veldig skremt.

- Det ble veldig spent stemning i gruppen, alle gikk nok med litt ekstra høy puls enn ellers, og litt ekstra på vakt. Kan ikke legge skjul på at jeg var livredd at han skulle komme inn til meg på natten, sier Malin til Seoghør.no.

DJEVELEN: Det var "djevelen" som kom og tok Carl Aksel med ut av hotellet.
DJEVELEN: Det var "djevelen" som kom og tok Carl Aksel med ut av hotellet. Vis mer

- Folk ber meg ta livet mitt

Jansen er en av de aller mest profilerte deltakerne i årets utgave av TV3s realityserie, og er av mange tippet som en av favorittene til å vinne årets sesong. På hotellet har han vært en sentral spiller, og ble til og med kåret til «Kongen av Paradise Hotel».

Men selv om livet på TV-skjermen for det meste har vært preget av sol, fest og moro har livet her hjemme vært helt annerledes for Carl Aksel.

HETSET: Carl Aksel Jansen opplever mye negativ oppmerksomhet etter deltakelsen i realityprogrammet.  Foto: Ida Nikolaisen
HETSET: Carl Aksel Jansen opplever mye negativ oppmerksomhet etter deltakelsen i realityprogrammet. Foto: Ida Nikolaisen Vis mer

Til Seoghør.no avslørte 20-åringen nylig at han opplever svært mye hat etter hjemkomsten til Norge.

- Folk kommer bort til meg på byen og klapper til meg og prøver å banke meg.

- De er spydige, kaller meg en falsk jævel og ber meg brenne i helvete. Folk ber meg begå selvmord til og med,.

Og selv om han har fått seg en opptur som gryende popstjerne i duoen Aksel & Hef, legger Carl Aksel ikke skjul på at all kritikken går innpå ham.

- Jeg blir såret og det er stressende. Det er ganske tungt og jeg blir lei meg og sliten.

LES OGSÅ: - Det var deilig å bli kvitt ham